Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Ksenuh nie mam bólu dupy Nie każda z moich frakcji to porażka.
Wiadomość dodana po 01 min 06 s:
Mimo wszystko gratuluję wygranej.
Ehh... I co ? Wtargniecie na baze ze swoimi Uber - Soldatami i pozabijacie wszystkich z miniguna ? Tak nie będzie.A jeżeli tak się stanie i Marlov, Szolp, Ptryg na to pozwolą.... To ten serwer będzie po prostu BEZ SENSU bo jedyną frakcją będzie IVR...
Ptryg...Gdzie mam dać linki do skinów ?
Jak tutaj to proszę
http://www.gtainside.com/en/sanandreas/ … nd-zeroes/
Nie umiem wstawić sygnaturki na forum i już.
Jak to powiadają... Jeśli potrafi się godnie odnosić porażki, to nawet przegrana walka jest wygrana.
Ehh... I co ? Wtargniecie na baze ze swoimi Uber - Soldatami i pozabijacie wszystkich z miniguna ? Tak nie będzie.A jeżeli tak się stanie i Marlov, Szolp, Ptryg na to pozwolą.... To ten serwer będzie po prostu BEZ SENSU bo jedyną frakcją będzie IVR...
Ja nie wiem czy to jest takie trudne do zrozumienia że projekt uber-człowieka to bardziej element RP. Nie wiem też kto ci nagadał że chcemy wszystko i wszystkich rozpierdolić miniaczami, czołgami i innym gównem. Popieram powstawanie nowych frakcji, ale niestety jestem wymagający w kwestii podania (żeby dać swoje "tak"). A mówisz też, czy Marlov na to pozwoli gdy nie ma nic do gadania, tak jak ja. x)
@Ksenuh wiesz co..Masz rację. To co napisałem było głupie. Dzisiaj Lemon zabił z miniguna ale to może był przypadek i nie chcę kablować. Trochę za dużo napisałem co do tego miniguna i innego gówna. Przepraszam.
Mój cytat! Będę sławny!
Heh. No widzisz Vodka jaki ty jesteś popularny ?
Widzę.
A wogóle. Dopiero teraz się zorientowałem ,że kiedyś byłem na WW2 i byłem w Waffen SS. lel
Strony: Poprzednia 1 2
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 826.45 kB (Maksimum: 962.16 kB) ]