Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Myślałem czy tego na forum nie wstawić by każdy się wypowiedział co o tym sądzi - dla mnie pomysł jest super.
Więc tak, wczoraj ray zaproponował czy by nie dodać na serwer fajnej zabawy[rozrywki] dla frakcji, otóż zabawa polega na tym iż wszystkie frakcje co miesiąć wybierają 4 osoby z własnej frakcji do turnieju, w którym brały by udział wszystkie frakcje, a nagrodą był by np. vip na 1 tydzień dla lidera wygranej drużyny/frakcji.
Pomysł w 100% jest Ray'a, dany pomysł został przedstawiony moimi słowami.
Ostatnio edytowany przez DemonIII (2015-10-20 05:56:20)
Fajny pomysł, ale VIPa powinni moim zdaniem dostawać wszyscy czterej zwycięscy gracze a nie tylko ich lider. Przecież zwycięstwo zależy w równej mierze od każdego członka drużyny. A i co jeszcze, gdyby lider nie brał udziału w turnieju? Dajmy na to USMC wystawia mnie, Stalkerosa, Grensho i Raya, a nagrodę zgarnia Wonsz. xd To by się mijało z celem, mało kto lubi harować na dobro kogo innego.
(Pomijam, że Wonsz akurat ma znacznie wyższą rangę niż VIP, ale to był przykład.)
To działa inaczej. Co miesiąc byłyby organizowane turnieje/zawody frakcyjne. Podczas nich, każda drużyna wystawia 3-4 żołnierzy, np Pilota/Snajpera/Szturmowca. Dobry pomysł Pr0fa, ale to o nagrodzie mówiłem na przykład. Mogłoby być kilka/naście dyscyplin, w których frakcje rywalizowałyby o miejsce w Rankingu frakcji, który mógłby się znajdować na forum oraz o nagrodę. Branie udziału nie byłoby obowiązkowe, tylko dla chętnych. Ranking mógłby znajdować się na Forum bądź jakiejś stronie internetowej. Lider wystawiałby swoich żołnierzy. To czy chcieliby brać udział w takim czymś zależałoby od Lidera/Uczestników. Różne próby oszukiwania byłyby karane dyskwalifikacją całej drużyny. Mogłaby powstać jakaś arena lub miejsce do organizowania takiego czegoś. oczywiście, uczestnicy rywalizowaliby głównie między sobą. jeśli chodzi o termin nagrody (VIP) to jest to do ustalenia z Administracją. Jakbym coś jeszcze wymyśli to potem dopisze to tutaj.
Dodatkowo można by raz na jakiś czas organizować "Turnieje Serwerowe" aby zobaczyć kto jest najlepszym Snajperem, Pilotem czy też szturmowcem.
ray jako moją propozycje porponuje do tego turnieju dodać konkuręcje np. musztra , pojedynki itp.
Mi się podoba, coś nowego i ciekawego
Zajebisty pomysł. Pozwól, że sam go dziś zmodyfikuję i dodam to, co bym chciał zobaczyć od frakcji.
dziękujemy ptryg - dla raya za pomysł należy się jakaś nagroda [a przynajmniej ja tak sądze]
No bardzo fajne to by było. I fajnie że Ptryg zaakceptował.
WUT? Musztra w GTA SA?
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
price jako dyscyplina [ by u rozmaicić gre dla frakcji ] dyscypliny takie by było troche urealnienia w grze [aby do turniejów]
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 836.23 kB (Maksimum: 973.02 kB) ]