Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam, tutaj redaktor szolp który dorabia sobie w WPSMW.
Dzisiaj pierwsza edycja gazety.
xD Zajebiste!
"Jeśli umiesz liczyć, licz na siebię, twoje szczęście innych jebie".
Fajnie ci to wyszło ale po tak dramatycznym skróceniu to niektórzy pomyślą że IR nie jest dla mnie wrogiem.
STRONA DRUGA
Żyd tolerujący prostytutki... hmm ciekawe.... (bez obrazy oczywiście)
Strona trzecia, ostatnia dzisiaj.
Piękne
"Muss , czy ty wogóle słuchasz co do ciebie piszę?"- Soldier
Ja tam Minecraft lubię i od czasu do czasu wciąż sobie pykam. Nie trawię za to jego społeczności, którą w 95% przypadków stanowią głupie dzieciaki oraz "JuTuberuff" typu Blowek czy ReZi, którzy tylko na MC się wybili. Podsumowując - w Minecraft gram tylko na singleplayer lub ewentualnie na serwerach Hamachi z zaufanymi osobami, często znanymi z prawdziwego życia.
Fajne te reportaże.
Nie, lol. Skradłeś mi nawet częściowo pomysł, bo sam chciałem takie coś stworzyć ale ograniczyłem się do krytykujących wszystko i wszystkich felietonów.
Nie IR nie upada
(Tu kiedyś będzie intro)Co do strony z Minecraftem. Minecraft to nie jest zła gra szczerze to nawet nie znam jakiejś lepszej survivalowej gry. H1Z1 jest na takim samym szczeblu jak DayZ a jak wiemy DayZ jest zjebane a nawet nie grywalne. W tytułach "Survival" wyróżnia się "7 Days to Die" i "Subnautica" chociaż ostatnio także "The Forest" dostało update'y. Oczywiście jest gra taka jak Unturned która jest wyśmienita i razem z kumplami spędziliśmy tam wiele fajnych chwil w bugowaniu zombiaków i wystrzeliwanie ich w kosmos ale zastanówmy się tak właściwie dlaczego hejcimy MC? Wg. mnie narzekamy na MC bo poprostu że tak powiem "Wyszedł z mody" ale skoro wyszedł z mody po co go hejcić? ci co lubią niech w niego grają a ci co nie lubią niech nie grają i problem z głowy. Czasem nawet rzuca się tekst: "Wracaj do MC, dzieciaku." Ja się przyznaje że gram w MC ale na singlu bo na Multi poprostu oczy kolą jak się na czat patrzy. Pewnie zboczyłem z tematu i "Hejty Lecom" ale wg. mnie MC to naprawde dobra gra tyko trzeba dać jej szansę. Gratuluję dotrwałym. (Tu kiedyś będzie outro)
Pozdrowienia
Don't open ebola inside.
Nie muszę komentować.
@rekrutacja do redakcji (dochodząc do redakcji nie musisz opuszczać frakcji), piszcie na Steam,
http://steamcommunity.com/profiles/76561198045403131/ bądź PW na forum
Ja jestem IR od początku MW i caly czas kiedy wchodzę na serwer to rekrutuje i szkole starych i nowych czlonków i ja się nie poddam
Zapraszamy na czwartą część naszej gazetki!
Apokalipsa ludzie! Chowajcie się bo zombie nadchodzą! A na serio, fajny artykuł, na razie dobrze ci idzie. Rób tak dalej.
THX za pozytywny komentarz
Wiadomość dodana po 6 h 08 min 15 s:
DZIŚ SPECJALNY DWUPAK!
Proponuję wyjebać te podkreślanie tekstu szarą linią, oraz zmienić kolory, np. Reporter - Niebieski, osoba udzielająca wywiadu - Czerwony.
No fajne fajne... wiem z kim rozmawiałeś na temat SAS.
JUTRO 19:00 EVENT
SAS wydało już oficjalną deklaracje. Wspomoże wysiłki dzielnych żołnierzy amerykańskich I wyprze te paskudne zombie z San Andreas. God save the queen!
Wiadomość dodana po 1 h 35 min 13 s:
PS: Dzięki za pomoc młodemu i fanatiqowi!
**egzotic siedząc w szpitalu w Las Venturas czyta gazetę, chwilę o później czyta temat o zombie**
-O ja pierdole! Wezme prywatny odrzutowiec i uciekam z San Andreas aż te zombie przemina.
**wyciąga telefon i umawia lot do Polski**
-Muszę powiadomić majora Kaloi'ego żeby zmobilizował żołnierzy.
Wiem, troche małe wyszło, kliknijcie na obrazek prawym i POKAŻ OBRAZEK.
[ Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.32 MB (Maksimum: 1.6 MB) ]