Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze. Basior
2. Staż na serwerze. Średni
3. Nazwa frakcji, skrót. task force 141 (tf 141)
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji. (członkowie: JA) (typ org. oddział) opis: Task Force 141 jest to oddział z call of duty mw2, z mw3 na wyrzeczeniu. Byli tam Ghost, Soap, Price i wiele innych. TF 141 podlegało władzom Wielkiej Brytanii, po wyrzeczeniu (po wybiciu większości członków) nie podlegało nikomu.
Rangi:
Pvt - Szeregowy
S.Pvt - Starszy Szeregowy
Cprl - Kapral
S.Cprl - Kapral
Sgt - Sierżant
Cpt - Kapitan
Col - Pułkownik
gen - generał
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane). Jestem osobą ze skillem w dowodzeniu, potrafię wyszkolić i poprawić innym skilla w walcę.
Ostatnio edytowany przez Makarov (2015-10-23 21:47:53)
Nie XD hahaha co to je XD
O co ci chodzi
Krótki opis.
Za krótki opis, należysz do USA. Na nie.
Na nie.,
I tak jest w USA xD Usuncie te podanie
Za krótki opis, należysz do USA.
On jest czyjąś własnością raku? Nie wydaje mi się.Jestem na nie gdyż podanie jest słabe,popraw a zmienię zdanie.
Dzybko pisałem I tak wyszło. Chodzi mi o to że robi frakcje a jest już w jednej.
Na nie. Dopisz co nieco a będę na tak.
Za mało. Kaloi, co z tego, że należy do USA? Nie będziesz mógł kazać mu zostać, nie jest twoją własnością.
Jak dla mnie powinieneś napisać o prawdziwej jednostce, która teraz funkcjonuje a nie tej z MW.
Rangi też nie za bardzo.
Cprl - Kapral
S.Cprl - Kapral
Tłumaczenie ich też średnio mimo, że sam nie jestem lepszy. Popraw Rangi, jak nie przetłumaczysz po ang. to napisz je po Polsku. Poza tym, jak staż średni, jeszcze Cię nie zobaczyłem.
Na nie. Za mały opis, i znowu będą płaczki na serwerze z call of duty, płaczące bo ciągle przegrywają w skinie Soap'a.
Usuncie to podanie
Sam możesz je usunąć.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 940.15 kB (Maksimum: 1.08 MB) ]