Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Fanatiq
Totalny debil, idiota jakich mało, jebie od niego hipokryzją na sto jardów. Zmienia frakcję co pięć minut. Od razu po złożeniu podania do CRP, napisał do S.A.S. Wpierdoliłbym go do rakiety wysyłającej debili na Betelgezę. Przecież to jest skurwysyńskie że taki człowiek jeszcze nie dostał gonga albo nie został skurwiony za swoją postawę. Ja znałem już takiego gościa, co jak miałem zw zmienił sobie frakcję. Jeśli to czytasz to wiedz, że nie mam zamiaru cię szanować za twoje zniszczenie logiki. To tyle, bez odbioru.
Jeśli uważacie że te wpisy są obrażające i nie okazują one szacunku to mówię wprost - mogę przestać swoje publikacje. Ja tylko szczerze piszę co myślę.
Twoje felietony mówią w większości prawdę więc nie przestawaj. Co do fanatiqa ciężko mi się wyraźić.
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-10-24 11:50:59)
Zgadzam sie z tym.
Fanatiq to jest niedojeb umysłowy,na szczęscie odszedł z SAS po 40 minutach
Nie mam zdania o Fanatiq'u
Dodam że jego aparycja jest tak mało pociągająca jak obietnice Kopacz z 2014.
Fanatiq chce dojść do moich reporterów. <facepalm>
Piękny felieton.
polać
Jesteś kurwą Roach XD
Szczerze mam na ciebie wyjebane, a ty Vass jesteś kłamliwą kurwą mam nadzieje, że zdechniesz.
Tylko udowadniasz swoim zachowaniem jakim gimbusem jesteś. Żebyś dostał perma i wypierdalał stąd w podskokach.
Fanatiq, dziękuje za te słowa które dają mi otuchy w walce z rakiem. Niech cię twoje własne ego zeżre i wypluje.
Nie pierdol tylko rób kolejny felieton XD
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 866.17 kB (Maksimum: 1014.35 kB) ]