Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
CZYM JEST REDAKCJA?
Zajmujemy się pisaniem artykułów, wywiadów, reportaży, zbieramy informacje o eventach, newsach na serwerze.
DOCHODZĄC DO REDAKCJI NIE MUSISZ OPUSZCZAĆ SWOJEJ FRAKCJI.
aby zwiększyć swoje szanse, wspomnij na końcu podania o książce (wspominam o książce)
Wzór na podanie:
1. Nick:
2. Staż na serwerze:
3. Czy zapoznałeś się z regulaminem forum, regulaminem redakcji oraz regulaminem serwera? :
4. Czy potrafisz obsługiwać programy typu: Paint.net, Gimp?:
5. Napisz dlaczego chcesz wstąpić, kilkuzdaniowy list, który zachęci Nas do zrekrutowania Ciebie:
1. Nick: fanatiq
2. Staż na serwerze: 2 lata
3. Czy zapoznałeś się z regulaminem forum, regulaminem redakcji oraz regulaminem serwera? : Tak
4. Czy potrafisz obsługiwać programy typu: Paint.net, Gimp?: Korzystam można powiedzieć profesjonalnie z Gimpa
5. Napisz dlaczego chcesz wstąpić, kilkuzdaniowy list, który zachęci Nas do zrekrutowania Ciebie:
W Gimnazjum (tak chodze do gimbazy) jestem członkiem kółka dziennikarskiego, interesuje się dziennikarstwem i ogólnie mam zamiar iść na taki kierunek Często gram na serwerze, więc na pewno znajdę czas na wywiady itd. Mam nadzieje, na zostanie redaktorem WPSMW. Wspominam o książce.
Ostatnio edytowany przez Fanatiq (2015-10-24 14:33:51)
1. Nick: Ray
2. Staż na serwerze: Długi, sam wiesz.
3. Czy zapoznałeś się z regulaminem forum, regulaminem redakcji oraz regulaminem serwera? : Zapoznałem się.
4. Czy potrafisz obsługiwać programy typu: Paint.net, Gimp?: Potrafię.
5. Napisz dlaczego chcesz wstąpić, kilkuzdaniowy list, który zachęci Nas do zrekrutowania Ciebie: Chciałbym wstąpić do dziennikarzy, ponieważ przez długi czas nie mam za dużo do roboty. Poza tym coś tam potrafię robić z tym paintem i myślę, że źle nie wyjdzie. Będę starał się często wrzucać jakieś materiały i inne sprawy związane z tym. na serwerze jestem często, więc gazetki powinny pojawiać się dość często. Licże na pozytywne rozpatrzenie podania. Wspominam o książce.
Ray, przyjmuje na rangę Młodszego redaktora.
Fanatiq, nad tobą się zastanowie, zmieniasz frakcje co 5 sekund, i nie masz zbyt dużej kultury do graczy.
1. Nick: POrl|Mil|Sgt.Karyez
2. Staż na serwerze: Tydzień
3. Czy zapoznałeś się z regulaminem forum, regulaminem redakcji oraz regulaminem serwera? : Tak
4. Czy potrafisz obsługiwać programy typu: Paint.net, Gimp?: Obsługuje Gimp, nie korzystałem nigdy z Paint.net.
Ogólnie nie wiem co tu napisać, zainteresowała mnie ta frakcja, a, że dużo siedzę na serwerze to znalazły by się tematy na artykuł. Nie mam jakiegoś większego doświadczenia w dziennikarstwie, mam dystans do siebie.
Wspominam o książce.
Nick: CRP|Courier
Staż na serwerze: Długi jak murzyni chuj
Tak
Jebać to, umiem montować filmy
Piszę kozackie felietony, mogę wam pomóc się podciągnąć, wyłapać dobre newsy, studiuje historię, miałem staż w podpoznańskiej gazecie (wyjebali mnie po dwóch tygodniach), no ogółem uleczę was z raka.
Sam piszę opowiadania więc po chuj o jakiejś książce wspominać, lol.
O kurwa, Roach do mojej redakcji, przyjmuje broł. Karyez, co do Ciebie, zastanowie się ponieważ staż mi nie za bardzo pasuje.
1. Nick: Danny
2. Staż na serwerze: emm z 1,5 roku będzie.
3. Czy zapoznałeś się z regulaminem forum, regulaminem redakcji oraz regulaminem serwera? : Tak.
4. Czy potrafisz obsługiwać programy typu: Paint.net, Gimp?: No.
5. Napisz dlaczego chcesz wstąpić, kilkuzdaniowy list, który zachęci Nas do zrekrutowania Ciebie: Emm. Forum 2.11.2015r.
Drogi szlopie!
Piszę ten list aby przekonać cię do włączenia mnie w poczet jakże dostojnej redakcji wiadomości serwera.
Jestem osobą uzdolnioną. Mam bogatą w zasoby wyobraźnię. moge także pisać lepsze felietony od Roacha. Narysować w Paint'cie umiem kwiatka . Sądzę że pomogę wam w tworzeniu newsów. Moge pisać anegdotki. Nawet donosić kawę.
Prosze o rozpatrzenie (szybsze niż Ptryg).
Pozdrawiam Danny
przyjmuje, młodszy redaktor
1. Nick: hm
2. Staż na serwerze: jakiś miesiąc
3. Czy zapoznałeś się z regulaminem forum, regulaminem redakcji oraz regulaminem serwera? : tak
4. Czy potrafisz obsługiwać programy typu: Paint.net, Gimp?: umiem rysować fiuty w paincie
5. Napisz dlaczego chcesz wstąpić, kilkuzdaniowy list, który zachęci Nas do zrekrutowania Ciebie: nudzi mi się nie mam co robić to se pobawie w redaktora
no dobra to sie zastanowie
hmmmmmmmmmmmmmmmm
1. Nick:Kris
2. Staż na serwerze:Rok.
3. Czy zapoznałeś się z regulaminem forum, regulaminem redakcji oraz regulaminem serwera? : Naturalnie.
4. Czy potrafisz obsługiwać programy typu: Paint.net, Gimp?:Potrafię obsługiwać Painta,Gimpa,SpringPublishera oraz CorelDRAWa.
Nazywam się Krzysztof,mam 16 lat.Uczęszczam do technikum i jestem redaktorem naszej gazetki szkolnej xdd Do tego jestem przewodniczącym Samorządu Szkolnego (SS ;D). Ogólnie mam ogromną wyobraźnie,poprawnie składam zdania,mój język polski jest na wysokim poziomie.
Pozdrawiam
Kris
przyjmuje
1. Nick: Yaveton / PanAnczejDuda
2. Staż na serwerze: Od kończa 1-szej WWII
3. Czy zapoznałeś się z regulaminem forum, regulaminem redakcji oraz regulaminem serwera? : Tak.
4. Czy potrafisz obsługiwać programy typu: Paint.net, Gimp?: Jesteu miszczęu Gimpa.
1. Jestem Yaveton, to już nie jest wystarczający powód?
2. Umiem zrobić raka - (V)_00_(V)
3. Byłem reporterem
4. Teraz wracam do reporterki bo odpocząłem.
Lelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelel
Mnie nie weźmiesz?
1. Nick: Taladala
2. Staż na serwerze: Rok
3. Czy zapoznałeś się z regulaminem forum, regulaminem redakcji oraz regulaminem serwera? : Tja
4. Czy potrafisz obsługiwać programy typu: Paint.net, Gimp?: W miarę umiem.
Chodzę do podstawówki, ale ogarniam wiele. Jestem wielozadaniowy, często obecny na serwerze, umiem przedstawić wydarzenia w sposób chronologiczny. Mam bogate słownictwo, dobrze znam polszczyznę i serwer. Powinno wystarczyć
Jestem celny jak SNAJPER...
...i cichy i zabójczy jak ASASYN!
Nie potrzebnie piszesz podanie, z dwóch powodów:
1: Szolp już gazetek nie pisze praktycznie
2: Na MW nikt nie wbija za bardzo więc nic tam się nie dzieje .
No to gazetkę z IIWŚ
Jestem celny jak SNAJPER...
...i cichy i zabójczy jak ASASYN!
Bo Szolp się sprzedał i tyle.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
młody, bo ci żyłka pęknie
a gazetka z WWII będzie kurwa
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.06 MB (Maksimum: 1.27 MB) ]