Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze. Yaveton
2. Staż na serwerze. Serwer - 6 dni Twory Ptryga - Od WWII 1szej
3. Nazwa frakcji, skrót. Państwo Orleńskie - PO
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji - Jest to państwo umieszczone w miasteczku Palomino Creek, planują przyłączyć Montgommery. Pozwolę zamieŚcić historię Sanek na temat PO:
Historia Państwa Orleńskiego, potocznie nazywanego Orlenią zaczyna się pod koniec XX wieku naszej ery. Państwo to będące odłamem Federacji Rosyjskiej, było z początku ubogie. Wielu mieszkańców zarabiało na życie
nielegalnie handlując bronią, narkotykami i ludźmi. Dopiero w 1996 roku sytuacja się poprawiła. Orlenia nawiązała współpracę z Rosją. Oba narody handlowały najróżniejszymi towarami, skupiając się jednak na życiu
społeczności. W okresie 1989-1998 władzę sprawował prezydent Yaveton I. Jego syn, Yaveton II objął panowanie po śmierci ojca. Współpracę z Rosją zakończyła wojna orleńsko-rosyjska, która wybuchła w roku 2002 roku.
Powodem tej wojny była sprzeczka o terytorium. W czasie tego konfliktu przeprowadzono kilka zamachów na prezydenta Orleni. Trzeci z nich był tragiczny - W pałacu prezydenckim eksplodowała bomba, która pochłonęła
ponad 70 osób, w tym prezydenta - Yavetona II. Yaveton III pragnąc zakończyć rozlew krwi, w roku 2007 podpisał pokój, oraz oddał większość część obszaru państwa. Okres urzędowania nowego prezydenta również był krótki, zginął
w katastrofie lotniczej w roku 2013. Następnym prezydentem był Yaveton IV, to właśnie on zbudował nowe miasto, Gozdnicę (PC), która później pełniła rolę stolicy państwa. Orlenia słynie z wyśmienitej milicji, której sprzęt może
nie dorównuje innym współczesnym milicją, lecz poziomem doświadczenia i wyszkolenia może rywalizować z elitarnymi SWAT'ami czy innym bullshitem. Prezydent Yaveton IV podpisał
umowę z liderem ISa (Imperium San Andreas). W umowie znajdowały się takie dokumenty jak handel ropą i paliwem z ISA.
Obecnie Państwo Orleńskie nie prowadzi wojen, zajmuje się handlem paliwem i wszelkiego rodzaju napojami.
Nie obraź się, ale na warunki teraźniejsze zmieniłem trochę to.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane). Mam 14 lat, za miesiąc 15. Cóż, po permie się ogarnąłem i teraz tego nie zjebie. xD
"Jeśli umiesz liczyć, licz na siebię, twoje szczęście innych jebie".
Za :v
Niech zgadne,twoje stacje nazywają się Orlen ? Na tak.
Jestem Za.
Za....
Jestem na tak.. Tylko.. Cholera, głosuje na platformę obywatelską!
Jako iż nie ma opcji edytuj, przypisze to tutaj: POrl ma 6 / 5 członków.
NIech Orły będą z wami!
"Jeśli umiesz liczyć, licz na siebię, twoje szczęście innych jebie".
Na nie, to jest obraza dla Orlenu.
O kurwa, jak zrobię specnaz będzie sojusz. Na tak.
Hmm znane więc na TAK. Zresztą dobre RP z wami jest
Roczuś nie chce bo "głosuje" na korwina. Ja jestem na tak.
Jestem na Tak!
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Strony: 1