Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Nick w grze. Henszu/Bejca
2. Staż na serwerze. od PSMa
3. Nazwa frakcji, skrót. Imperium San Andreas ISA
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji.
Imperium San Andreas to typ państwa autorytarnego, w którym panuje Imperator Henszu (:vvvv) Posiada tereny północne oraz tereny Red County (bez PC które oddaliśmy na rzecz PO).
Aktualnie mamy tylko jednego członka. Jest nim Dwinik. Utrzymujemy się z produkcji bawełny oraz wydobycia surowców z kopalni. Nasza gospodarka opiera się także na połowie ryb i węgla.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane).
No to może małą historyjke napisze. Kiedyś dawno dawno temu, a dokładniej w 1779 zaczęła się kolonizacja wysp stanu SA. Po 3 rozbiorze, część polaków przeprowadziła się tutaj i stworzyła państwo. Imperium San Andreas miało służyć jako państwo które miało powstać po upadku Polski. Stąd było kierowane powstanie listopadowe oraz powstanie styczniowe. Kiedy Imperium Rosyjskie opanowało częśc ziem południowych które nie zostały zbadane, wybuchła wojna. Była to Pierwsza Wojna Rosyjsko-Andreańska.
Po I WŚ kiedy Polska po 123 latach wróciła na mapy, ISA zostało i ściśle współpracowało z Polską. Gdy II WŚ wybuchła, zorganizowała transport dla całej inteligencji która została na czas wojny przeniesiona do ISA. Po II WŚ współpraca z Polską się zakończyła przez okres Komuny.
W tych czasach PO zostało uwolnione za pomoc lokalnych władz.
Na tak
+ tak.
"Jeśli umiesz liczyć, licz na siebię, twoje szczęście innych jebie".
Nie. Bo ty nie znasz struktur zarządzania państwem (już jebać fakt że na PRL podbiłem twoje państwo setki razy) + pomysł stary jak prostytucja.
Roach ale spróbować zawsze można. Państwa upadały przez to że źle dobierałem członków. Temat oklepany to prawda.
Jak chcesz to próbuj. I wmawiaj sobie że praktycznie codziennie podbijałem twoje państwo, bo złych członków sobie dobrałeś. Tylko że jak ja wychodziłem to ty znowu zakładałeś kolejne i znowu kolejnych zjebów przyłączałeś.
Na nie.Każda jego frakcja padała po tygodniu...Zrobiłby się tylko niepotrzebny syf,a poza tym cię.nie lubię.
Na tak. Zaraz zostanę zjechany za to.
Na nie. Imperium San Andreas? Kurwa, nie za duży teren? Pomijając również fakt, że w ten sposób podpierdalasz innym bazy.
to co @up
To samo co reszta - Nie.
Nie.