Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czas na Marlova.
Marlov
Chłopiec do bicia, degenerat, ryży pies, pachołek, człowiek którego nazwisko jest synonimem kłamstwa i oszustwa, Słońce Peru, kompletny idiota, płaskostopie mózgowe, debil, swą aparycją przypomina Rumcajsa, opętaniec którego pierdolenie automatycznie przestawia język w komputerze na północnokoreański, kreatura wylewająca z siebie taką ilość manipulacji i oszczerstw że nawet Goebbels z wkurwienia obraca się w grobie z prędkością pralki wirnikowej, polakożerca, zapluty łgarz, oszołom po którego wypocinach powinno się poprosić zgromadzonych o minutę ciszy nad zmarłymi komórkami albo od razu skierować na najbliższy oddział onkologii, posiadacz tak gładkiej kory mózgowej że dzieci mogą się bez problemu ześlizgiwać z niej do piaskownicy, parszywiec zasługujący na wysoki (najwyższy zarezerwowany dla Swetra i Wonsza) poziom pogardy, łajka z dupą na czole, mierny ale wierny systemowi administracji klakier, pseudointelektualista, desperat, typ spod ciemnej gwiazdy, hipokryta, zdrajca i manipulant takiego formatu że gdyby był pinokiem to wyjebałby nosem oko Gepettowi po kilku minutach rozmowy, żył jak gnida zdechnie jak gnida, minister ds. pusty w głowie, kretyn z którym zetknięcie porównywalne jest jak wjebanie się smartem w tira, chodzące wodogłowie którego da się dopiero słuchać po zażyciu trzech dawek mocarza, Somalia intelektualna dla którego otwarcie pustego łba i narobienie do środka byłoby przysługą dla świata i zapełniłoby pustą przestrzeń pomiędzy jego uszami, człowiek-omnibus, specjalista w wypowiadaniu się w kwestiach o których nie ma zielonego pojęcia, goguś, człowiek imponujący ludziom z IQ równym klamce od zakrystii, idiota patentowany, nieprzeciętny cham, kawalarz dorównujący poziomem tęgości żartu bułce tartej, kłamca, mamisynek, pizda, karykatura samego siebie, przygłup z mordą osła którego pierdolenie powoduje zwolnienie blokady maszyny losującej, przykład totalnego skurwienia, skurwibąk pospolity, kaleka nadająca się bardziej do mamienia jeleniów w Bieszczadach niż do prowadzenia frakcji, kompromitacja dla gatunku homo sapiens (nadal jest homo sapiens, a nie jak Ptryg homo nieopuszczeichbosiezabardzoznimizżyłemus.
To tyle.
Oj słaby felieton.... nie powiedziałeś nic nowego czego inni nie wiedzieli .
I TAK LEPSZY OD CIEBIE X).
Fajne fajne,kolejna porcja rozjebania x)
Twoje felietony są niczym reklamy gier Rockstar Games. Mają szokować.
Moje felietony są jak gry Rockstar Games a twoje komentarze jak gry Ubisoftu.
Skończymy porównywać czy dalej gramy?
Kiedy felieton o mnie? ;p
Pewnie jesteś gdzieś na końcu listy.
kiedy o sobie zrobisz
Pewnie będzie jak z felietonem o frakcjach, nie powiedział o swojej. Pewnie nie powie o sobie.
Powiem. Z chęcią pojadę po sobie, nie zostawiając suchej nitki. Nie jestem jak Wonsz że unikam samokrytyki XD.
No to czekamy z miłą chęcią wszyscy .
Ja czekam na felieton nr 11 a właściwie 10 bo nie zrobiłeś felietonu o eGzoticu
Mam nadzieję że poleci wiele raków, kurew, skurwysynów i niedorozwiniętych dzieci
Ostatnio edytowany przez Bejca (2015-10-27 19:12:26)
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 949.43 kB (Maksimum: 1.09 MB) ]