Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze. Ray
2. Staż na serwerze. Już od dłuższego czasu, administracja wie.
3. Nazwa frakcji, skrót. United States Army ~ USA
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji.
Dobrze, zaczynając. United States Army ( USA ) - Armia Stanów Zjednoczonych. Jest to głównie armia działająca na lądzie, ale na serwerze operowalibyśmy również w powietrzu i być może na wodzie. Chyba większość wie co to jest US.Army. Będziemy starać się o dobre wyszkolenie żołnierzy oraz o dyscyplinę. Kary będą surowe, więc nie będziemy potrzebowali słabych rekrutów. Tym razem postaram się nie zjebać jak poprzedniej frakcji. Stopnie oraz resztę informacji wypiszę w swoim dziale frakcyjnym, oczywiście jeżeli tą frakcje otrzymam.
Czym będziemy się zajmować?
Na początek rekrutacją żołnierzy, wiadomo, że frakcja bez żołnierzy nie przetrwa nawet jednego dnia.
Gdy już osiągniemy jakąś liczbę żołnierzy, zajmiemy się treningami, szkoleniami na których żołnierze mogą się nauczyć jak sprawnie walczyć, unikać trafień itp. Jeśli chodzi o bitwy, wojny to nie planujemy tego na sam początek, no może jakieś małe potyczki.
Uzbrojenie US.Army.
Broń:
Knife
Pistol
M9 SD
Desert Eagle
Shotgun
Spas 12
MP5
M4
Sniper Rifle
Rifle
Pozostały sprzęt:
Granat
C4
Noktowizor
Termowizor
Spadochron
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane). Coś o mnie.. Kilka razy dowodziłem frakcjami takim jak ESP / ESP-L ( Elitarne Siły Powietrzne ), USA v1, USA v2, Kombinatem Solda, gdy był nieobecny. Kilka razy grałem jako zwykły żołnierz w czyjejś frakcji często zaczynając od rangi oficerskiej lub wyższej. O dowodzeniu mam jakieś tam pojęcie, może nie duże jak inni lepsi dowódcy ale coś potrafię. W USA v1 odniosłem kilka sukcesów niszcząc inne frakcje bądź zdobywając ich bazy. Nie zawsze lubię podejmować decyzję o wojnie, ale jeżeli jest to konieczne to staram się nie cofać przed wrogiem. Jeśli chodzi o samego mnie, nie lubię chamstwa, lizania dupy, wyzywania rodziców, ogólnego krytykowania czyjejś pracy bądź obrażania kogoś. Jeśli chcesz tak robić, możesz wypierdalać. Tyle w temacie.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.
Ostatnio edytowany przez Ray (2015-10-29 20:10:12)
Tak.
Na Tak.
Idioci, przecież USA już jest na serwerze. Egzotic dowodzi.
Nope, już nie - http://www.psmw.vhn.pl/viewtopic.php?pid=1231#p1231
Nadal jest na forum. Ale dobra, nie wiem czy mam to w dupie, czy tylko sram na to.
Tak
Na tak.
Na Tak.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Ray to USA masz już jak w banku.
Ps: pisząc na telefonie twój nick autokorekta poprawia na Gay. Przypadek? (bez obrazy)
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-10-29 23:21:52)
Znowu murica yeah? No nie wiem, bede neutralny.
Nic błyskotliwego, klasyk nad klasykami. Na prawie każdym serwerze takie coś jest (i zwykle szybko upada bo nikt do wojska randomów i pierdolców nie chce dojść). Jestem zwolennikiem oryginalnych frakcji: takich, których wcześniej nie widziałem lub są dość rzadkie. Nic do ciebie nie mam, ale nie chcę uprawiać kolesiostwa więc mój głos jest na nie.
USA po raz kolejny i kolejny.Ray już parę razy bodajże miał USA i krótko żyła ta frakcja więc mój głos jest zdecydowanie na nie.
Szybko upadła? Swego czasu, USA było najpotężniejsze na serwerze.
Tak Rzajmondzie
Pierwsze USA miałem przez pół roku, gdybym miał ochotę prowadzić je dalej i USMC by nie zaatakowało to zapewne stałoby dłużej. Drugie USA nie było takie potężne, tzn. Ktoś w nim był, ale nie byli to zbyt mądrzy gracze. USA v2 stało ok 3-4 tygodni.
kolejna pseudo armia która zniknie tak szybko jak się pojawiła
Strony: 1