Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Nick w grze. 22BLT|Gen.ViperPL
2. Staż na serwerze. 2h
3. Nazwa frakcji, skrót. 22 Baza Lotnictwa Taktycznego,22BLT
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji.
22BLT-Bezpośrednio Podlega pod SPRP (Siły Powietrze RP). Jest to jednostka działająca wyłącznie w Powietrzu.22 Baza Lotnictwa Taktycznego powstała 1 stycznia 2011 roku w na podstawie 22 Bazy Lotniczej i 41 Eskadrze Lotnictwa Taktycznego. Baza została podporządkowana 1 Skrzydle Lotnictwa Taktycznego. Głównym wyposażeniem bazy są myśliwce MiG-29. Stopnie (jeżeli otrzymam frakcje) wystawie na dziale frakcyjnym.
Czym będziemy się zajmować ?
Rekrutacją nowych żołnierzy(którzy będą poddawani testom), dominacją w powietrzu wspieraniem działań wojsk lądowych.
Uzbrojenie 22BLT
Broń:
Knife
Pistol
M9 SD
Desert Eagle
Shotgun
Spas 12
MP5
Pozostały sprzęt:
Noktowizor
Termowizor
Spadochron
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane). Coś o jednostce....Decyzją Ministra Nr MON z dnia 2 maja 2011 roku baza przejęła sztandar 22 Bazy Lotniczej. Ta sama decyzja ustanowiła dzień bazy na 22 kwietnia oraz określiła jednostki, których tradycje dziedziczy.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie
Bardzo dobry pomysł ale trochę mało o frakcji ale ogólnie jestem na tak.
Na tak.
Na tak.
Na nie.
Na Tak.
Na TAK
Fajne , podobało mi się. Na tak.
"Muss , czy ty słuchasz co piszę?"- Soldier
Jestem na NIE.
Nie
Powód
Historia
22 Baza Lotnictwa Taktycznego powstała 1 stycznia 2011 roku w na podstawie 22 Bazy Lotniczej i 41 Eskadrze Lotnictwa Taktycznego. Baza została podporządkowana 1 Skrzydle Lotnictwa Taktycznego. Głównym wyposażeniem bazy są myśliwce MiG-29.
Tradycje
Decyzją Ministra ON Nr 166/MON z dnia 2 maja 2011 roku baza przejęła sztandar 22 Bazy Lotniczej. Ta sama decyzja ustanowiła dzień bazy na 22 kwietnia oraz określiła jednostki, których tradycje dziedziczy baza[1]:
Częściowo odjebane z Wikipedała
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/22_Baza … aktycznego
Link jeżeli ktoś by nie wierzył
Ostatnio edytowany przez Bejca (2015-10-30 18:16:56)
Jestem na nie. Nie podoba mi się to podanie
@Bejca tak ,to prawda część wziołem z wikipedi , ale nie ossukujmy się duża ilo
ść podań jest również INSPIROWANA wikipedią ale rozumiem słowa krytyk.Bardzo zależy mina tej frakcji|armi faktem jest że w sieci jest mało wiadomościna temat 22blt
Ps mam 1 członka
Na nie.
Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie
Wojny zaczynają się, kiedy chcesz, ale nie kończą się, kiedy prosisz.– Niccolò Machiavelli
Zmieniam na nie, twoje wikipediowanie i ortografia bije oczy.
Odrzucam moje podanie na rzecz innego