Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Twój nick: BarteZ
2. Nick oskarżonego: ASP|Szakal
3. Dowody/świadkowie:
http://zapodaj.net/282593965b0b6.jpg.html
4. Jaką karę proponujesz?
Myślę że za to ban perm do tego dochodzi obraza na czacie mnie aczkolwiek odpowiedziałem mu "sklej wary" ale myślę że moja wypowiedź nie była jakaś mega obraźliwa.
Raz,obrażałeś mnie od pizd,cipek i innych narządów płciowych ssaków nie będę wymieniał.Poza tym napisał tu "Twoja stara po 3 winach",co w tym obraźliwego ? Nie mam pojęcia.Za to wymierzyłbym TOBIE karę w postaci mute za wyzywanie mnie,Szakula i Pr0fesora tak o dla zabawy.Jestem naocznym świadkiem że to co robił BarteZ przebijało występek Szakula wielokrotnie.Proszę o ułaskawienie Szakula.
Co kurwa? Ułaskawienie go? Ciekawe czemu mój brat tego nie dostał na militarii. Napisał ,,Kurwa twoja matka'' i dostał perma. A ten wyjeżdża z tekstem ,,Twoja stara po 3 winach'' i jeszcze skarżyciel ma dostać karę. Ja pierdylnian. Szakul powinien dostać perma za obrazę mamy, a BarteZ mute lub kick za obrazy. I to co jest w nawiasie to cytowałem, proszę tego nie uznawać za obrazę innych.
Ostatnio edytowany przez Mlody (2015-10-30 23:06:25)
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Ja osobiście nie widzę nic obraźliwego w napisaniu "Twoja stara po 3 winach". Jak dla mnie powinno dostawać się perma od przekroczenia pewnego poziomu naruszania czyjejś przestrzeni psychicznej. Napisanie "Twoja stara po 3 winach", a "Kurwa twoja matka" to różnica ponieważ to pierwsze użyte zostało całkowicie randomowo,a to drugie w odpowiedzi do kogoś.Powinno się trochę nadpisać regulamin i powprowadzać małe zmiany,bo ty chciałeś zgłaszać Pr0fesora i Szakula za to że wyzywali siebie nawzajem dla żartów.Proszę o DOKŁADNE przeczytanie tego postu gdyż myślę że powinien coś wnieść ze sobą.
Również nie widzę niczego obraźliwego, jeśli dopisałby po tym "daje dupy" lub coś podobnego, to wtedy byłaby to obraza. Poza tym, Bartez, sam w chuj mocno łamiesz regulamin, teoretycznie codziennie dostajesz ostrzeżenia, w końcu zakończy się to permem.
TO JA TEŻ COŚ ZAZNACZE XDXDXD
Ban dla Barteza za spamowanie forum duperelami
"Ban na forum za spamowanie duperelami" hahaha jebłem xD a o ostrzeżeniach nic nie wiem i o tym że łamie regulamin codziennie ..... pozdro zamykam temat !
Ja pierdolę, chłopie... Sam się zbanuj, lub zabij.
,, Twoja matka po 3 tanich winach'' co w tym obraźliwego, sam pare razy widziałem jak wyzywasz rodziców np. Tekst z wtorku ,, twoja stara to tania dziwka i suka'' to twoje teksty...
Bartez walczył o bana dla Szakala. Szakal został, Bartez dostał ban.
Za co?
Dużo skarg, łamanie regulaminu, dużo upomnień i pomniejszych kar.
sikłem
ale ty szybki
Ja pierdolę, kolejny wbija sobie posty... I to jeszcze super moderator. No w sumie, historia SweeTra się powtarza.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 989.82 kB (Maksimum: 1.14 MB) ]