Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Lekcja
Temat: Podanie o USMC - Korpus Piechoty Morskiej Stanów Zjednoczonych
Jak napisać podanie:
- Trzeba mieć konto na forum.
-Trzeba mieć dobre znajomości, żeby ludzie komentowali pozytywnie.
-Trzeba mieć talent.
-Trzeba pisać ortograficznie.
-Trzeba wszystko wiedzieć.
-Skopiować wzór.
-Mieć 10000000000000000000000000000 graczy w frakcji, aby wgl. była rozpatrzona przez własciciela.
1. Nick w grze: Mlody
2. Staż na serwerze: Od..... 20-któregoś lutego tego roku.
3. Nazwa frakcji, skrót: Korpus Piechoty Morskiej Stanów Zjednoczonych (Eng: United States Marine Corps) skrót: USMC
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji: Korpus Piechoty Morskiej Stanów Zjednoczonych to jedna z piechot sił zbrojnych Stanów Zjednoczonych. Korpus Piechoty Morskiej liczy ok. 130 tyś żołnierzy. USMC znane jako Marines służy Departamentowi Marynarki. USMC to jedna z tych, jak to mówią niektórzy ,,Armii'' lub ,,jednostki'' ,które mają ogromną liczność, duży arsenał. Taki Korpus Piechoty Morskiej można spotkać w grze Battlefield 3, gdzie pokazane jest jak flota walczy z swoimi wrogami i przeprowadza operacje lub misje. Podobnie jak SWAT, USMC może wykonać dzięki liczności ogromną liczbę misji. Korpus ten jest bardzo wyszkolony. Piechota ta powstała 9 listopada 1775 roku (O ile się nie mylę). Ich motto to ,,Zawsze wierny'' co oznacza dla nich wiele i trzymają to słowo w sercach. Korpus Piechoty Morskiej Stanów Zjednoczonych ma też Siły Powietrzne, tzw. lotnictwo. Mają ponad 200 egzemplarzy myśliwców F/A-18 Hornet oraz pare AH-1Z Viperów.
5. Jestem Michał, mam 13 lat i jestem bardzo zainteresowany militarią. Moim faworytem w tym są Stany Zjednoczone. W przyszłości zamierzam zostać antyterrorystą w Samodzielnym Poddodziale Antyterrorystycznym w Polsce.
Informacje poza wzorem
Jako USMC będziemy starać się wspierać sojuszników, wykonywać małe akcje i próbować unikać wojny, a jak już, to znaleźć jakieś rozwiązanie na to. Będziemy szkolić graczy aby stawali się tymi lepszymi. Nasze cele ogólne to zostać akceptowany przez innych graczy lub nawet frakcji.
Uzbrojenie:
Knife
Desert Eagle lub Pistol
MP5
M4
Country Rifle, Sniper Rifle.
Grenade lub Satchel (Na CQB Tear Gas)
Stopnie Wojskowe:
--------Oficerowie--------------
Colonel
Lieutenant Colonel
Major
Captain
First Lieutenant
Second Lieutnant
------Chorąży------
Warrant Officer 1
Chief Warrant Officer 2
Chief Warrant Officer 3
Chief Warrant Officer 4
Chief Warrant Officer 5
-----Żołnierze Zawodowi---------
Sergeant Major of the Army
Command Sergeant Major
Sergeant Major
First Sergeant
Master Sergeant
Sergeant 1st CI
Staff Sergeant
Sergeant
-------Korpus Szeregowych-----
Corporal
Lance Corporal
Private First Class
Private
Ostatnio edytowany przez Mlody (2015-10-31 20:02:02)
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Na Tak, jak moje ADS i twoje USMC powstanie oficjalnie to mysle ze bedzie sie nam razem dobrze wspolpracowalo.
Na nie
Ledwo powstali a już przejawiają przypadłość oddziału onkologicznego...
Może jakiś admin sprawdzi?
P.S. Mam już 3 zdolnych do walki żołnierzy. Dajcie nam szansę.
Ostatnio edytowany przez Mlody (2015-11-01 00:52:41)
Na tak. Chodź nie spodziewam się cudów.
Na nie, nie obraź się ale:
1. Masz 16 lat
2. Masz 11 lat
3. Masz 13 lat
4. Udajesz brata nr 1
5. Udajesz brata nr 2
6. Udajesz brata nr 3
Na nie.
Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie
Wojny zaczynają się, kiedy chcesz, ale nie kończą się, kiedy prosisz.– Niccolò Machiavelli
To teraz czekam na odpowiedź kochanego Właściciela Ptryga. :v
Wiadomość dodana po 3 h 23 min 59 s:
Szolp, jaki 16 letni brat? Mówiłem coś kurwa? Ja to Młody, stary KitaN. A zmieniłem nick na Młody, bo to powrót do korzeni. Jestem tylko ja (KitaN - Mlody) i mój 11 letni brat. Nie rozumiesz?...
Patologia.
Na nie.
Na Tak
Młody, ale to się leczy
Co się leczy? xD
Raka się leczy.
No przecież wiem. xdd
Wiadomość dodana po 1 h 55 min 12 s:
Ptryg, sprawdź to no, proszę Cię! :v
Młody, ty judaszu pieprzony w dupsko. Przypadkiem kiedyś pisałem z tobą gdy akurat grał twój brat. I akurat po twoim odejściu od razu przyszedł twój brat. Tak kurwa, akurat... Patologia? Ty nawet kurwa nie wiesz co to jest. Według mnie, ludzi twojego pokroju powinno nabijać się na pal lub palić na stosie, bo gimbusa nie zmienisz. Co do frakcji to jestem na nie, nie potrafisz ich prowadzić. Ostatnio gdy rozjebaliśmy Ci SWAT to uciekłeś z serwera. Masz takiego harta ducha jak mój stary chomik - nie smakowało mu jedzenie, przykliszczył się domkiem. Tak samo u Ciebie - nie podobały ci się walki z innymi frakcjami, więc popełniłeś samobójstwo.
Wiesz ile było takich frakcji co nic nie zrobiły, a zostały zaakceptowane? Jest wiele takich ludzi co abp robią frakcje. A tylko mi to mówisz. A co do mojego brata, mam jednego i tyle. Takie wiadomości będę od teraz ignorował. Poza tym, umiałeś tylko wkurwiac na serwerze. Wiadomości o moim bracie będę ignorował. JA wiem, ze mam swojego brata i go kocham jak całą rodzinę.
Wierzę w to, że masz brata. Ale czy on gra akurat wtedy, gdy Ty masz perma...? Judasz i tyle.
A właśnie, co do innych frakcji. Komentuję tylko Twoją, ponieważ innych, nawet słabych nie dowodzi Judasz. No, chyba że POrl było Bejcy, no to on też.
Ostatnio edytowany przez Robak (2015-11-02 12:42:26)
Ehh... Zakończmy ten temat, bo sie zrobił.
I chuj, zakończę go. Młody to judasz. Oto zakończenie.
Jaki judasz? Młody Judasz.
A może jednak dacie nam szansę? Oczekuję tutaj odpowiedzi Właściciela Ptryga.
http://imgur.com/a/HTaeu
na nie i już