Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1. Nick w grze. Paul
2. Staż na serwerze. 3-4 Miesiące
3. Nazwa frakcji, skrót. Armia Radziecka AR
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji.W mojej Frakcji Może być 10-30 osób. Moja Frakcja będzie musiała mieć miejsce na osiedlenie (baza), poza tym miałbym pro(z, ż, ś si)be do administracji serwera o postawienia budynków w tamtym miejscu. Frakcja Będzie miała broń taka jak:
-Sniper rifle
-M4
-Pistol
-Knife
-satchel
-satchel detonator
-Parachute
-SPAZ-12
-Oraz Skiny 33-40
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane).Jestem Paul Mam Na imie Paul i Lubie być Paulem xd :)
Na nie.
Opis za krótki, baze sam sb musisz zrobić , napewno nie bedziesz mial 30 osob , nawet tyle nie gra na serwie . NA NIE .
Ostatnio edytowany przez JestemCytrynko (2015-11-03 15:00:08)
Na nie, za mało.
PS: Broń - parachute (jebłem)
Na nie. Jeśli twoja frakcja by powstała, to "pewni" gracze serwera dosłownie zmusiliby mnie, bym tam dołączył. xd
Nie wiedziałem że można być taki głupi i nie być trollem...
Zanim powiem magiczne słowo, oświadczam że NIGDY NIE ISTNIAŁA ARMIA RADZIECKA. Boli mnie to jako studenta historii. Jak chciałeś zabłysnąć, mogłeś się brokatem posypać. Na NIE.
PS.
To była Armia Czerwona.
Również na NIE.
Roach, taki z ciebie student historii jak ze mnie baletnica... Najpierw doczytaj. Albo ja ci wyjaśnię, jak jesteś mądry to sprawdzisz moje słowa, jak jesteś głupi to na mnie wjedziesz:
1917 - powstaje Gwardia Czerwona.
1918 - Gwardia Czerwona zostaje przekształcona w Armię Czerwoną.
1946 - oficjalna nazwa zostaje zmieniona. Robotniczo-Chłopska Armia Czerwona staje się Armią Radziecką (to, że każdy i tak nazywał ją Armią Czerwoną to inna sprawa).
1991 - wraz z rozpadem ZSRR Armia Radziecka przestaje istnieć i dzieli się na Armię Rosyjską, Ukraińską, Białoruską itd.
Więc nie mów proszę, że Armia Radziecka nie istniała, gdyż istniała. Rzekłem.
Ale nie możesz zaprzeczyć że istniała Armia Czerwona. I dziękuje za zwrócenie uwagi. Nie studiuje sowietologii
To nie dyskusje historyczne na temat sowietów tylko podanie o frakcje ;-;
Wewnętrznego Kręgu też nie było, a na serwerze jest. Co nie zmienia faktu, że podanie jest tak lipne, prowadzić frakcje chcę dziecko, to standardowo = NIE.
No to wyraź opinię. Na nie. Za krótko, nawet nie opisałeś frakcji jako odniesienie do historii czy coś.
Robak, Wewnętrzny Krąg był.
Odrzucam podanie. Po opisie tak krótkim, niedokładnym, bezsensownym, stwierdzam, że ta frakcja byłaby złożona z samych dzieci. Po nazwie wątku zapala mi się lampka "Oho, coś jest nie tak...".
Strony: 1
Wątek zamknięty