Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Patrząc na to, jak podzielił się serwer - na lojalistów Ptryga i przewrotowców Wonsza, mogę wyrazić tylko poparcie dla tego pierwszego. Czemu? Wonsz to zwolennik niewolnictwa graczy, ich skrupulatnej kontroli oraz rozbijania i skłócania serwerów. Sam kwiczał by utrzymać posadę admina u boku H@ a teraz baczy się, że ten ma dziewczynę, życie, naukę i serwer, i nie utrzyma tego wszystkiego w całości. Wjebał mu nóż w plecy, zakładając konkurencję i obrażając go tutaj. Najgorsze jest to, że posiada małą armię swoich zwolenników typu Robak, Henszu czy Gryzben. Mimo iż te osobowości są mierne i nijakie, to i one mogą zebrać żniwo na tym serwerze.
Więc, drogi zaskrońcu, poczekam i popatrzę jak na kolanach, ojebany błotem, wrócisz i grzecznie poszczekasz o rangę.
Ja pierdolę, tak patrzę na to co tu się odkurwia i sam nie wiem, co o tym myśleć... Nikogo nie chcę popierać bo znając życie jeśli poprę Ptryga to wjedzie na mnie Wonsz i jego zwolennicy a jak poprę Wonsza to wjedzie na mnie Ptryg i jego zwolennicy. Ale wyjaśnijcie mi jedną rzecz, cokolwiek - czemu jeszcze 2-3 miesiące temu ten serwer miał więcej graczy, każdy admin i moderator (no, z małymi wyjątkami) robił to co do niego należy oraz zdecydowana większość stałych graczy odzywała się do siebie z szacunkiem? A teraz ciągle wyzwiska, spiski, Zaskrońce, Ptrygeje, zdrajcy, sprzedawczyki, konfidenci i tak dalej. Co tutaj się stało, do cholery? Od czego to się zaczęło?
Prawdopodobnie od momentu kiedy Roach napisał felieton o wonszu...
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-11-07 17:01:52)
Pr0f zaczęło się od odebrania Adma SweeTowi. Wtedy część graczy odeszła.
Bejca masz trochę racji.
Zaczęto stosować chemię na tego globalnego raka.Dlatego większość (zjebów) odeszła.
lojaliści ptryga 4 ever
większość graczy odeszła bo nasza banda zaczęła leczyć raka tego serwera
Nie jest to zależne od moich felietonów, tylko od tego, że Wonsz zebrał sporą grupę wiernych i zaczął burzyć fundamenty tego serwera. Utrwala się tutaj podział na lojalistów Ptryga, i wywrotowców (bądź rewolucjonistów) Wonsza, dlatego że ambicje zaskrońca go zabijają.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 846.73 kB (Maksimum: 989.32 kB) ]