Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Cześć!
Jak każdy wie od dłuższego czasu mam perma i teraz moja prośba do administracji czy dacie mi szanse. Miałem odpoczynek od serwera i przemyślałem swoje zachowanie i postanowiłem że się poprawie, od czasu do czasu miałem odpały ale teraz chce stawiać na spokojną grę i na RP.
Proszę o szanse, BarteZ
Unbany będą na święta.
porozdaje tatuś ptryg wujaszek szolp i wujaszek chrzestny snake
Ja tam bym mu nie dawał , wkurwiał się i robił MK za to że go nie AI nie przyjęło ( kiedyś tam )
JestemCytrynko rozjebał hahahahaha xd chciałem do was dojść haha nie zastanów się co piszesz
Zastanowić to powinieneś się Ty , ale nad swoim życiem . Chcesz UB a się śmiejesz z byle kogo . Dobry mi gracz, wnoszę o Ban do 2187 roku . Dziękuje do widzenia
i ja nie mam się śmiać ? Jak piszesz "wnoszę o bana do 2187 roku no beka .... zresztą twój poziom mnie dobija.... do świąt
Ehh...Lemon jak zwykle wpierdala się tam gdzie nie trzeba...To pytania do administracji a nie do ciebie...
Zwykłe nabijanie postów. A zaraz sam teraz nabiłem...A chuj.
Powtarzam unban w święta. (nie tak długo, lol)
Lemon, co do ciebie naucz się kurwa pisać, a nie wpierdalaj się w każdą sprawę nie związaną z Tobą. To sprawa administracji kiedy będzie unban, a ty masz chuja do gadania. Apeluje o zamknięcie tematu.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 12 zapytań - Pamięć użyta: 859.05 kB (Maksimum: 1006.3 kB) ]