Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
No elo. Nie wiem czy dobry dział, ale piszę. A o czym? O wkurwiających nabijaczach postów. Pewnie zaraz wywiąże się dyskusja. W sumie to mnie to nie obchodzi. Może kilku wymienię:
szolp: spamowanie chujowymi emotkami. Jak nie masz nic do powiedzenia to sobie odpuść (przykład: "Długie nieobecności").
JestemCytrynko: dla mnie cytrus pobił wszelkie rekordy. Wpierdala się we wszystko i pisze niepotrzebne posty. W tydzień najebał więcej postów niż ja w miesiąc (przykład: post o WWII, podanie o ISIS).
Marlov: podobnie jak poprzednik, ale trochę przyhamował. Moderator nie upoważnia cię do wpierdalania nosa w czyjeś sprawy (przykład: "Długie nieobecności").
Basior i Młody: dla mnie proponowanie syfiastych podmianek to też nabijanie postów
Ja proponuję jakąś karę dla nabijaczy. Banik na forum i git, może się oduczą.
Lemon sie wpierdala we wszystko, nawet w mojej frakcji byle gówno napisał.
Ja kurwa nie nabijam postów ;_;
Jestem za banami dla nabijaczy.
OK, nie chciałem nabijać postów, tylko robiłem gównoburze. Prosze o bana dla mnie
Po pierwsze, słusznie zauważyłeś że już przyhamowałem. Po drugie, ja jak nawet nie miałem moda to się wpierdalałem więc nie trafiłeś z tym.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 711.04 kB (Maksimum: 802.12 kB) ]