Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1. Twój nick: Szajbus18
2. Nick oskarżonego: Fortex
3. Świadkowie/Dowody: http://ifotos.pl/z/srsrrwe
Świadkowie:
Ray, Dimitrij (jeśli kogoś nie wymieniłem to zapomniałem)
4. Kara jaką proponujesz: Standardowo jak przy obrazie rodziców wnoszę o bana.
Fortex po tym jak powiedziałem mu że zrobię na niego skargę powiedział że nie będzie już grał na MW jednak trzeba się zabezpieczyć żeby taki wyrzutek już więcej nie wracał.
Ostatnio edytowany przez Szajbus18 (2015-11-12 18:18:58)
Nie muszę komentować.
Podpisuje się pod skargą.
Tak jak w skardze, kolejny pierdolony cebulak do zbanowania.
Wybaczcie, że się tutaj wpierdolę, ale jakiej kurwa obrazie rodziców? Co prawda jest to obraza, ale nie napisał nic o Twojej matce, ani o Twoim ojcu... Po drugie, po co pytasz się innych osób, czy dane wyzwisko można uznać za obrazę rodziców? Każdy sam decyduje o tym, czy jego matka lub ojciec zostali obrażeni. Według mnie zasada odnośnie obrażania matki/ojca stała się zwykłym sposobem by udupić kogoś permem...
@edit
No dobra, można to zinterpretować jako obrazę matki czy ojca, lecz drugie pytanie nadal pozostaje zagadką.
Ostatnio edytowany przez Wonsz (2015-11-12 18:43:54)
Spam
Jak dla mnie jawna obraza jego ojca(lub doktora który umieścił plemnik w komórce jajowej).
Cześć, chciałbym wiedzieć do kogo zostały skierowane te słowa. Czy ta osoba może się wypowiedzieć w tym temacie i czy uważa to za obrazę rodziców?
Wiadomość dodana po 16 h 14 min 06 s:
Decyzja została podjęta.
Ostatni ban H@niby biore za przykład, Fortex zostaje na mocy regulaminu serwera punktu 12 ''12. Zabrania się również obrażanie czyichś rodziców. Osoby, które obrażą czyjąś matkę, ojca, będą karane banem permanentnym.'' ukarany permamentnym banem. Unban w święta, apeluje o zamknięcie tematu.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 770.35 kB (Maksimum: 882.36 kB) ]