Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Francuzom pozostały dwie opcje, albo dadzą w najbliższych wyborach Frontowi Narodowemu większość konstytucyjną, albo już teraz mogą wywiesić białą flagę, by potem zamienić ją na czarną z arabskimi wzorkami.
To co tam się odpierdala, to przechodzi wszelkie pojęcie.
Sześć strzelanin, parę wybuchów, w tym jeden na stadionie podczas towarzyskiego Niemcy-Francja, kilkadziesiąt ofiar i paręset zakładników.
Wzbogacili ich kulturowo kałachami.
Czekam na odebranie kolejnych praw zwykłym Francuzom po tym incydencie.
Zaś bilety na Euro 2016 drastycznie stanieją.
Wiadomość dodana po 25 min 46 s:
Z ostatniej chwili - Hollande wprowadził stan wyjątkowy we Francji, i zamykają granicę oraz mobilizują siły.
Do zwolenników PO - miało być państwo policyjne w Polsce, a jest we Francji. Przewrotny los, c'nie lemingi?
A najlepsze jest to że chyba to zaplanowali perfekcyjne: Krwawy piątek trzynastego.
Moim bogatym bo nie skromnym żydowskim zdaniem bardzo dobrze tym krzywym mordom francuskim.Cała Europa wpuszcza sobie konia trojańskiego tymi imigrantami ja w ogóle nie rozumiem tych polityków, lemingów itd itd te jebana manipulacja że to są kobiety i dzieci (większość) to jest takie kłamstwo że to aż boli gwałcą,zabijają jak dla mnie to jest hołota i przyszły elektorat lewicy Europejskiej i będą nas trzymać za mordy jest to stosunkowo bardzo zła sytuacja ale ja i tak wylecę do Jerozolimy więc wszystko w waszych rączkach polacy jak wybierzecie dobrą stronę będziecie mieli mocarstwo jak nie to Kalifat Polski. Mnie zastanawia jedna rzecz dlaczego te Merkelowe, TVN,Wyborcze,Van Roumpojeujeue,Tuski tak kurwa chcą ich wpuścić tutaj? Płaci im ktoś pewnie tak... Ja na początku bym zbudował taki fajny mur na zachodniej granicy. Mógłbym się rozpisywać i rozpisywać ale to wszystko co najważniejsze z mojej strony powiedziałem.
Szalom Goje
Ktoś chętny w imię odwetu by wymordować tych co przyjechali?Będzie fajnie,śmiało.Jest do kogo strzelać i z czego bo oni mnożą się jak króliki.Ewentualnie jakiś holokauscik na ludności arabskiej?
UPDATE: terroryści zabili wszystkich zakładników czyli około 100 osób. Chodź szkoda mi tych ludzi to przytocze zasadę dynamiki która jest znana: każda akcja wywołuje reakcje. Tak więc Ta masakra może zmieni postrzeganie europejczyków na temat uchodźców.
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-11-14 02:07:46)
Nie żyje już (panuje chaos informacyjny) około 128 osób, więc oficjalnie można nazwać to masakrą paryską. Euro może nawet się nie odbyć.
Tej wojny nie da się wygrać bo front jest wszędzie i nigdzie. Może być na Twojej ulicy, nawet w Twojej klatce. Można tylko zgadywać gdzie będzie jutro, pojutrze, za miesiąc, rok...
Tak się składa, że my w Polsce doskonale wiemy gdzie ten front będzie. A będzie za kilka miesięcy w Krakowie podczas Światowych Dni Młodzieży.
Dlatego dziś naszą rolą, Polski rolą jest odsunąć front. Najdalej jak się da, czyli na granice i już teraz zamknąć wszystkie.
Nic więcej nie możemy zrobić ale to też jest całkiem sporo. Strefa Schengen i tak właśnie przestaje istnieć na naszych oczach, a tu idzie o nasze bezpieczeństwo.
Dlatego od polskich władz domagam się natychmiastowego zamknięcia wszystkich granic, uszczelnienia "zielonych granic" i ułatwienia dostępu do broni dla Polaków.
I to ostatnie też polecam wszystkim zamiast zabawy z hasztagami i tego typu pierdoły.
PS. I czekam z niecierpliwością na wszystkich tych geniuszy, którzy jeszcze wczoraj opowiadali nam z przejęciem, że największe zagrożenie dla Europy to ludzie z Marszu Niepodległości.
Śmiało, opowiedzcie nam o tym. Wasze słowa są tak wyważone i przemyślane...
Wiadomość dodana po 17 min 14 s:
Po atakach w Paryżu Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego otrzymała od francuskich służb specjalnych tajny raport, z którego wynika, że obecnie nie ma żadnego zagrożenia terrorystycznego dla Polski - czuję się o wiele bezpieczniej gdy po stolicy Francji hasają brodaci goście z kałasznikowami i granatami. a ich służby siedzą i piszą uspokajające raporty o bezpieczeństwie Polski.
-"parę wybuchów, w tym jeden na stadionie podczas towarzyskiego Niemcy-Francja"- wybuch był w pobliżu stadionu -3 jebaków zginęło i 1 cywil,
ŚDM to najgorsze, co może być w obecnych czasach. To jest w zasadzie pewnie, że coś się tam odjebie.
PST Goldmann, kiedy wreszcie zapłacicie Polsce za zniszczenia spowodowane ratowaniem was?
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
Znamienne, że ani fejsbuk, ani mainstream ani żadne ałtorytety dla grażynek nie nawoływały do solidarności z Rosją, gdy jej obywatele zginęli w zamachu przed dwoma tygodniami.
Jak widać, są narody lepsze, zasługujące na podkoloryzowanie profilowego u zrozpaczonych karynek, i narody gorsze - zasługujące na obrzydliwe, mało wyszukane szydery ze strony tego lewackiego ścierwa, Charlie Hebdo.
#PodwójneStandardy
To ja może odniosę się do sytuacji na "twarzo książce"..
Ktoś pewnie powie, że piszę to jak "nie znam się to się wypowiem", ale jednak muszę gdzieś zostawić moje wypociny, więc..
Te całe gówniane "prej for pariz" to tylko kolejna fejsbukowa moda, która pokazuje jak bardzo smutno nam z powodu tego, co się stało we Francji.
Gówno prawda! Większość ludzi w głowie ma jedynie terrorystów w chustach i kałachami w rękach, którzy zabijają cywilów i plantują bombę.
Skąd to wiem? Mam masę "znajomych" na facebooku, z czego 1/2 to dzieci/nastolatki poniżej 15'stki. Większość albo rzucała we mnie wyzwiskami, albo tłumaczyła mi, jakim jestem bezdusznym człowiekiem (większość dziewczyn).
Pewien francuz, dobry ziomek, wiedział co myślę o tej całej sprawie oraz ustawianiu sobie flagi na profce, więc mi się wyżalił i przeszedłem z nim nawet niezłą dyskusję.
Z tej całej jego przemowy mogłem zrozumieć, że jest dość wkurwiony tymi profkami i kolorkami.. czemu?
Naprawdę... - co one dają? większość ludzi i tak się nie modli, albo w ogóle nie wiedzą co to znaczy po angielsku "pray"
Myślę o tym tylko jedno, gówno. Tak ot co, całe podsumowanie - gówno. Większość młodych ludzi idzie jedynie za modą i medialną normą.
noo... to tyle, moje wypociny.
Wiadomość dodana po 37 min 26 s:
No i taki mały dopisek do wypowiedzi golda..
Arab w Paryżu ma większe prawa niż sam Francuz.
Jest też wiadomo, że Francuskie Siły Zbrojne wysłały największy lotniskowiec na ISIS.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Obawiam się, że Europa przekroczyła już punkt krytyczny na swojej drodze do zapaści.
Nieważne, czy skończy jako zlepek kalifatów, czy jako nowoczesne państwo totalitarne powstałe w wyniku strachu zindoktrynowanych, odartych z odwagi milionów obywateli.
Jedno jest pewne, ta cała "wojna" której USA nie potrafi (a właściwie to nie chce) wygrać, przyniesie ze sobą kolejne ofiary. Nie tylko wśród rodzimych Europejczyków, także wśród tych "normalnych" uchodźców lub asymilantów, nie powiązanych w żaden sposób z ISIS i innymi skurwiałymi organizacjami, które wyrosły jak grzyb po obaleniu prawowitych dyktatorów Libii, Tunezji czy Egiptu.
I tu pojawia się największy problem. No bo jakim cudem do ciężkiej kurwy, przy hurtowym sprowadzaniu milionów ludzi, z czego blisko 90% to mężczyźni w sile wieku, da się odróżnić uśpionego żołnierza Państwa Islamskiego od prostego lenia lub chłopaka, który jednak na przekór swoim ziomkom chciałby się zasymilować?
Nie da kurwa się. To jest niemożliwe, niewykonalne. Unia swoją chorą i skrajnie nieodpowiedzialną polityką otwierania granic, ułatwiła zadanie terrorystom.
Zamachów będzie więcej. Nienawiść społeczna i radykalizacja nastrojów też będzie się pogłębiać, dotknie to obydwie strony. Prędzej czy później jedni i drudzy skoczą sobie do gardeł, doprowadzając do pogromów. Wtedy ciężko będzie kibicować stojącym u władzy ruchom nacjonalistycznym, bo przytemperowanie mniejszości przyniesie krwawy odwet na większości.
Słowem, Stary Kontynent jest w czarnej dupie. Istnieje tylko jeden sposób, by zatrzymać to szaleństwo i nie dopuścić do nowej europejskiej wojny - natychmiastowa anhilacja wszystkich terrorystycznych komórek w Syrii, przywrócenie pełnej władzy Asadowi. I ustanowienie nowych władców w krajach Afryki Północnej, bez żadnej jebanej demokracji, której świat islamu nie akceptuje.
Oczywiście szanse na to wynoszą mniej więcej tyle, ile USA wytrzymały bez wojen od początku swego istnienia.
Francja - Zjebana polityka, prezydent gówno robi. Wojsko to jak cywil, prawie nie ma wpływu na działanie kraju. I nareszcie ten zjebany prezydent ruszył dupe, zaczął bombardować naftówki ISIS, wysłał bombowce nad Państwo Islamskie, lotniskowiec. Ale co? Wysłali jakąś rezerwe na ulice, a przecież mają świetne oddziały antyterrorystyczne typu GIGN czy 13eRdeDP (13e de Dragons Parachuties) Co do Euro, jeżeli ataki się powtórzą to na pewno odwołąją, kto by chciał żeby tysiące kibiców, najlepsi piłkarze świata zginęli w ułamku sekundy jeszcze może z piłką przy nodze? A co jakby było jeszcze to emitowane na żywo, byłaby rzeź i taki dzieciak by to zobaczył ( o ile by nie padła kamera ) Polska MOŻE być zagrożona, tak jak inne kraje Europy. Powiedziałbym '' dobrze tak francji '' ze względu na ich jebany rząd, ale straszliwie żal mi tych ludzi. Imigranci kurwa - Swedistan. Imigranci to pewnie 3/4 wojsko poborowe Syryjczyków które tutaj ''ucieka''. Niby Francja tak się chwali tymi zajebanymi FAMASami że wszystkie wojska ich używają (rzekomo) a gówno, nie potrafią ich wykorzystać wtedy, kiedy państwo jest zagrożone. Co do ISIS - najbardziej ich zhejtuje. Zjebani idioci utrzymujący się z hajsu z grabieży, ropy naftowej, krzyczenia ''Allah Akbar!'' i bycia pajacowatymi dziwkami. ''Zamordujmy sobie dzieci, chuj z tym że każdy z Nas nimi był, fajnie będzie!'' a co kurwa, USA tyle razy próbowało im przypierdolić ale chuj, tylko BinChujena zajebali (no, może było więcej tego ale nie chce mi się wymieniać) Zupełnie ich pojebało, mają jakieś granatniki przyczepione na dzidi jak w Far Cry Primal, bezbeki, idioty i punkty zjebania ludzkości na ziemi. Utrzymują się z takich zjebanych małych czynniczków, a chuj wie skąd mają tyle tych broni, może ktoś ich wspomaga. No, NATO takie super a chuja obchodzi to zjebane ISIS, nic nie robią tylko Francja podjęła jako druga/trzecia krok.
Przecież wiadomo to że USA sprzedaje broń krajom w Afryce i Arabom a oni to później sprzedają terrorystom, rebeliantom itd.
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-11-15 18:04:56)
Ja bym to nazwał ''Międzynarodowy handel bronią od USA którą sprzedają talibom''
Szolp, dzięki za porcje raka... Co szołp proponujesz? Wysłać wojska lądowe do Syrii i innych kurwistanów które USA rozjebało? Kto chce ginać na jakiś gównostan?
USA samo PRZEKAZUJE broń oddziałom anty-rządowym w Syrii. Stąd moi drodzy ISIS gania z M4 i TOWami.
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
USA obala dyktatorów którzy nie szczekają w imię ich interesów. Ci dyktatorzy, trzymali za mordę dzicz, która teraz spierdala. Euro nie odwołają, bo byłaby to zwyczajna głupota. Ale mam scenariusz na najbliższe lata dla Europy.
1. ISIS robi coraz więcej zamachów w Europie.
2. Oficjalna propaganda pierze umysły tej bardziej niedojebanej części społeczeństwa, sugerując brak związku między islamem a terroryzmem.
3. Unia tym samym sprowadza więcej uchodźców, wśród których znaleźli się lub dopiero się znajdą potencjalni terroryści.
4. Kolejne zamachy.
5. Nieco bardziej rozwinięta intelektualnie część społeczeństwa radykalizuje się i zaczyna popierać wszelkiej maści ruchy nacjonalistyczne i ich wersje ultra, które wkrótce dochodzą do władzy lub mają silne argumenty by wpływać na rządy.
6. Obcinanie zasiłków, utrudnianie życia nie tylko leniom, ale też zwykłym asymilantom pragnącym spokoju i godnego życia.
7. Narastające wkurwienie wśród muzułmańskiej mniejszości, ISIS rozpoczyna masowy pobór w Europie.
8. Jeszcze więcej zamachów.
9. Krwawe odwety ze strony nacjonalistów.
10. Rozpierdol i europejska wojna domowa.
Z tej drogi chyba nie ma już odwrotu.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.04 MB (Maksimum: 1.26 MB) ]