Polski Serwer Modern Warfare

Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-11-14 15:08:34

NovorossijiSlava
Felietonista
Liczba postów: 155
Windows 8.1Firefox 42.0

Felieton migracyjny

Żeby było jasne do kurwy nędzy.

Jestem przeciwnikiem napadania i tłuczenia ludzi na ulicach, nawet jeżeli wyznają islam. Napierdalanie kogoś tylko dlatego, że wierzy sobie w coś innego niż ja to oszołomstwo tożsame z tym samym, czym raczy Europejczyków ISIS.

Z racji moich wolnorynkowych poglądów, jestem też przeciwny niszczeniu własności obcokrajowców oraz bojkotu oferowanych przezeń usług, którzy przyjechali tutaj założyć budkę z kebabem i odprowadzać podatki, tym samym wspomagać konkurencyjność i gospodarkę mojego kraju.

Jestem też przeciwnikiem rozdawnictwa, dawania zasiłków nierobom którzy nawet nie myślą aby się dostosować do obowiązujących standardów asymilacyjnych.

I w końcu, do kurwy nędzy, jestem przeciwnikiem obalania przez USA północnoafrykańskich i bliskowschodnich dyktatorów, którzy trzymali dzicz krótko, rządzili silną ręką i troszczyli się o swoją własność najlepiej jak potrafili.

Nie chcę do kurwy nędzy, by elementy obce kulturowo, zmuszone przez amerykańskie jastrzębie wojny do exodusu, budowały w moim sektorze cywilizacyjnym enklawy, które z racji olbrzymiej przepaści obyczajowej i światopoglądowej stają się moim naturalnym wrogiem.

Nie chcę do kurwy nędzy, aby MOJA kultura była tym samym zagrożona. Nie chcę, aby do Europy dalej napływali młodzi faceci w wieku poborowym, którzy mogą być żołnierzami ISIS. Nie chcę, by chora i skrajnie nieodpowiedzialna unijna polityka doprowadziła do atmosfery histerii i w efekcie do budowy nowoczesnego państwa policyjnego.

Jeżeli powyższe nadal czyni mnie oraz miliony mi podobnych "rasistowsko-ksenofobiczną hydrą" jak to ładnie określił jeden fejsbukowy zjeb, to naprawdę, dobrze wam radzę pierdolone ameby - odsłuchajcie już teraz Ważną Wiadomość.

comment_Mgz5W4FWAEtzS9IDejdiKS3c6HsbrYEE.gif
anigif_enhanced-buzz-21137-1380055808-15.gif

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wladcasmokow - filmydarmowe - crazydeals - wmfchii - fidgetspinnersi

[ Wygenerowano w 0.008 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 562.26 kB (Maksimum: 622.77 kB) ]