Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze: Kajdan
2. Staż na serwerze. Parę dni, ale jeśli chodzi o straż MTA to będzie około 4 lat.
3. Nazwa frakcji: Grupa Reagowania Operacyjno - Manewrowego - Skrót GROM
4. Opis frakcji jednostka wojskowa 2305, to elitarna i specjalna jednostka wojskowa wyspecjalizowana między innymi w działaniach antyterrorystycznych. Jej tworzenie rozpoczęto w 1990 r., wykorzystując najlepsze doświadczenia zagraniczne, zwłaszcza Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii. Jednostki, do których można porównać jednostkę GROM, to amerykańskie 1st Special Forces Operational Detachment - Delta (tzw. Delta), SEAL Team VI, brytyjski 22. Special Air Service (SAS) czy izraelski Sayeret Mat'kal.
5. Jestem Kamil , mam lat 19 i chodzę do szkoły średniej Oficerskiej . W przyszłości chciałbym zostać zawodowym żołnierzem jednostki GROM , ponieważ od dziecka moją pasją było wojsko i chęć zostania zawodowym żołnierzem.
Wyposażenie :
1.Knife
2.Pistol
3.Shotgun
4.MP5
5.Sniper
6.Grenade
7.C4,Parachute
8.Dildo XD
Liczę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji o utworzenie Frakcji . Pozdrawiam !
Na nie, no kurwa znowu: ''Dildo'' Jakie to śmieszne! Ohoho! Hahaha! Albo parachujte jako broń oohohoh haha hihi!
Na nie.
Na nie.
Ostatnio edytowany przez Goldmann (2015-11-15 14:34:15)
Jedno wielkie na Nie! Nie przyłożyłeś się
Nie
Strony: 1