Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1.Nick na serwerze: Poro
2.Staż na serwerze: 4 miesiące
3.Nazwa frakcji i skrót: Państwo Islamskie [PI]
4.Państwo Islamskie - Jest to muzułmańska organizacja terrorystyczna , która została ogłoszona w 2014 roku na terytorium państwowym Iraku oraz Syrii.Państwo Islamskie jest ugrupowaniem , które
jest stworzone do ostrych i zaciekłych walk . Nigdy nie odpuszcza przeciwnikowi . Jego Idea oraz nazwa jest szeroko potępiana lecz te państwo nigdy się nie poddaje oraz dąży do zagarnięcia jak największej ilości terenów.Celem jego jest opanowanie całego świata oraz szerzenie jego kultury i religii.Państwo Islamskie posiada 80 tys. bojowników doskonale uzbrojonych i wyszkolonych.Państwo Islamskie prowadziło aktywną kampanię rekrutacyjną wśród zwolenników dżihadu i kalifatu. W związku z tym w bojówkach walczyło wielu muzułmanów mieszkających na stałe w krajach europejskich, Stanach Zjednoczonych i Australii.Są oni bogaci (2,2 mld dolarów) oraz bardzo uzbrojeni. Są w stanie poświęcić swoje życie za ich Boga (Allaha).
Typ organizacji:
Organizacja terrostyczna
Członkowie:
kamilek
CASH
XeireX
Poro
Uzbrojenie:
AK-47
SNAJPERKA
GRANATY
M4
DESERT EAGLE
MP5
----------------------------------------------------
Pozdrawiam bardzo serdecznie,
Poro
Multikonta z głosem na tak pod własnym podaniem, pozdrawiam // Snake
Ostatnio edytowany przez Poro (2015-11-15 18:05:37)
Na Tak.
Nie wiem do końca czy to wypali , bo biorąc pod uwagę twoją osobę jesteś nowy i niedoświadczony( w sumie jak ja ) Poza tym jak już nawet się uda z tą frakcją to po 5 dniach protectu IVR , DM lub nawet IR z łatwością was zniszczy , pewnie dlatego bo podejrzewając będziesz miał same dzieci w teamie . Bez urazy Poro , ale widziałem Cię już na serwerze w jednej sytuacji i myślę że się nie nadajesz jak już napisałem powyżej . Przepraszam ale na Nie .
Nie.
Bardzo ładnie napisane . Na TAK
Na początku miałem wątpliwości co do Ciebie ale wiem , że jesteś ogarnięty . Tak
A bierz tą frakcję, dajcie mu spróbować.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Konto Fortex, kSeNoX - multikonta. IP się zgadza, czekamy co na to ptryg.
Strony: 1