Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Od paru dni słyszę ciągle o tym tajemniczym filmiku 01101101 i tak dalej. Wrzucił go jakiś koleś o nazwie AETBX. W końcu go obejrzałem i przeglądając parę filmów wyjaśniających, zrozumiałem że jest to totalny bullshit, wyimaginowana fikcja, która mimo iż spełniła się trzynastego w Paryżu, to nie ma żadnego związku z ISIS, albo jak myślą niektóre niedojeby, z masonami.
Moje wnikliwie śledztwo dotarło do tego, jakoby w następny piątek trzynastego, w 35. rocznicę zamachu na Jana Pawła II, doszło do kolejnego zamachu w Rzymie, przy użyciu broni biologicznej. Wyjaśnia się też niby pochodzenie wirusa ebola, który ma zostać podczas tego zamachu użyty. Jak wywnioskowałem z ukrytego obrazu w dźwięku i paru ilustracji (nie udało mi się odszumić nagrania), pałeczki tego wirusa, mogły zostać sprowadzone przez misję amerykańską na Księżycu, z dnia 20 lipca 1969. Przez chwilę przewija się flaga Imperium Rzymskiego i napis Petrus Romanus, co oznacza Piotra Rzymianina. Z tym akurat wiąże się Przepowiednia Malachiasza. Stwierdza ona, iż pontyfikat Piotra Rzymianina, skończy się zniszczeniem Rzymu. Może stary komuch Bergoglio jest owym ostatnim papieżem?
Dalsza część to tajemnicze zdjęcie Cukierberga, a potem broń atomowa. Jak udało mi się rozkodować tytuł filmu, zakodowany alfabetem binarnym, przeczytałem adres Białego Domu, zwany barakiem Obamy. Czy to się wiąże z tym? ISIS po zamachach w Paryżu, zapowiedziało ataki na trzy miejsca. Londyn, Rzym i Waszyngton.
Doczytałem gdzieś, że pojawia tam się w alfabecie morsa, sygnał WSZYSCY JESTEŚMY MARTWI a potem angielski napis BOGACI UMRĄ PIERWSI. WSZYSCY BĘDZIEMY RÓWNI. Nie wydaje wam się, że broń biologiczna i jądrowa, mogą wyrównać te różnice społeczne i obniżyć poziom egzystencji ludzkiej do minimum?
Wszystkie ataki mają odbyć się w najbliższe piątki trzynastego. Jednak sam przesąd o pechowych piątkach trzynastego, jest całkowicie uzasadniony. Bierze się to od 13 października 1307, kiedy aresztowano templariuszy i spalono ich na stosie. Wielki Mistrz Zakonu, przeklnął króla Filipa i papieża Klemensa. Obaj rok później już nie żyli.
Co to ma wspólnego z zakodowanym filmem?
Jak się okazuje, ostatnie trzy piątki trzynastego były pechowe. W tym roku mieliśmy ich trzy. W lutym, w marcu i w listopadzie.
13 lutego rozpoczęły się na ogromną skalę manewry w Rosji, zachwiano porozumienie z Mińska, wybuchła toksyczna chmura nad Hiszpanią.
13 marca pojawiły się spekulacje dotyczące nieobecności Putina, ISIS groziło zamachami na Biały Dom, Wieżę Eiffla oraz Big Bena. Waszyngton, Paryż, Londyn.
13 listopada dochodzi do masakry w klubie Bataclan, pięciu strzelanin, dwóch wybuchów bomby niedaleko Stade de France podczas towarzyskiego meczu i tym samym ogromnej rzezi w której zginęło 129 osób.
Więc zgodnie z kolejnością...
13 maj 2016 - zamach bronią biologiczną na Rzym, panowanie ostatniego papieża.
13 styczeń 2017 - atak jądrowy na Waszyngton.
13 październik 2017 - zamachy (?) w Londynie.
Oczywiście wszystko to fikcja, nie ma potwierdzonego dowodu, jakoby było to prawdziwe. Są to tylko domysły.
Teorie spiskowe to ciota i chuj. Jezus był reptilianem.
bardzo ciekawe, ale ISIS to chuj. jak dasz rade wypowiedz się na temat ''najbliższej wojny nuklearnej''
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.011 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 641.49 kB (Maksimum: 717.09 kB) ]