Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze: Charwood
2. Staż na serwerze: Spory wszyscy raczej mnie znają.
3. Nazwa frakcji, skrót: Bundeswehra (Skrót:BDW)
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji:
Historia(wymyślona):Po Zjednoczeniu Niemiec i zburzeniu Muru Berlińskiego od razu została założona jedna armia- Bundeswehra. Po upadku Unii Europejskiej do władzy w Niemczech dochodzi człowiek porządny i prawy. Jednak po nacisku ze strony skrajnej prawicy oraz ludności na ziemiach polskich. Kanclerz wypowiedział wojnę Rzeczpospolitej i zajął Pomorze, Mazury, Wielkopolskę oraz Śląsk. To jednak nie uspokoiło niemieckiej prawicy i kanclerz dał ultimatum Republiki Francuskiej która pośpiesznie oddała Lotaryngię-Alzacje. Niemiecka Armia po wielu modernizacjach jest najlepsza na świecie mimo niewielkiej liczebności. Niemcy prowadzą przyjazną Politykę z Rosją oraz Ameryką. Typ Organizacji: Po Prostu Armia tak jak np...Armia Izraelska, Duńskie Marine czy choćby RCN. Liczba członków: Brak
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane):
Skoro nie jest wymagane to nie piszę nic. A już napisałem....Dobra nie ważne.
Podmianki:
http://acfreakssanandreasmods.blogspot. … r-mod.html
Jest ich dużo więc można wybrać kilka.
Ja najbardziej chciałbym aby wprowadzono:
Fennek
Wiesel
C-160 Transall
CH-53
Hk G36C
oraz skiny które są w linku
Mam nadzieję że moja prośba zostanie rozpatrzona pomyślnie
Prosiłbym również o przyznanie frakcji tygodniowej nietykalności na start i ogarnięcie wszystkiego.
Pozdrawiam
Charwood a.k.a Goldmann
Ostatnio edytowany przez Goldmann (2015-11-20 15:04:54)
Tak.
\
Na nie.
Data utworzenia BDW to 1955, jakoś początek maja bodajże. Mogłeś chociaż to zostawić, ze względu na to iż jest to fakt historyczny, który nie przeszkadza w Twojej alternatywnej historii.
Na tak , fajnie napisane
Wyprzedziłeś mnie z tym pomysłem xdd
Niech będzie, na tak.
Na TAK.
tak, tu nie ma nic do gadania
Nie
Dzięki za większość POZYTYWNYCH opinii mam nadzieje że frakcja zostanie zaakceptowana
Nie zostanie xd
Gdyż?
Gdyż bułki się w sklepie skończyły.
Tak
Nie prawda , u mnie jeszcze są
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.01 MB (Maksimum: 1.19 MB) ]