Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nie wiedziałem gdzie to zamieścić.
Zostałem zbanowany "Do świąt" przez Marlowe. Rzekomo obraziłem Młodego napisałem "Twoja stara to jeff :v". Podobno w celach humorystycznych czy jakoś tak to można pisać. Ja dostałem banana: http://iv.pl/images/37941724203022791659.png
Nie młodego a Edo jakiegoś. Napisał kim jest Jeff a ty mu odpisałeś Twoim Starym.
Dla upewnienia się czy to obraza (sytacja z Polishem i Pr0fem) zapytałem się szolpa.
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-11-21 16:57:08)
Młody czuje się urażony? Niech się tutaj wypowie.
Edek to młody...
Miałem blue screena więc nie wiedziałem ;-;.
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-11-21 17:43:14)
On się wygłupiał , ja się wygłupiałem... Ja pierdole , po prostu bezpodstawny ban.
O jejku, skąd miałem wiedzieć? niby głupia zabawa a skończyła się kłopotami. Nie płacz że dałem ci perma bo skąd miałem wiedzieć? Przepraszam i dajcie mu UB jeśli to nie uraźiło młodego.
Ja pierdolę, jaki zaś Edek? Ja niczego nie słyszałem.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Młody, widziałem jak zmieniałeś nick. Zamieszczam logi:
[2015-11-21 16:30:01] [Output] : * FrenchArmy|Kapral.Mlod is now known as FrenchArmy|Kapral.Edek
2. Jak to TY chuju zmieniałeś mi nick cały czas:
[2015-11-21 16:30:52] [Output] : * FAF|Porucznik.Jeffrey is now known as FrenchArmy|Por.Edek2
[2015-11-21 16:30:52] [Output] : 'FrenchArmy|Kapral.Edek' changed your nick to 'FrenchArmy|Por.Edek2'!
edek to Snake był
Jasne kurwa, akurat mam powody by siedzieć na serwerze pod innym nickiem. ;P
@Wonsz Żeby szpiegować randomy i inne?
Szpiegować randomy. xD
snejk szpieg xd
069 Agent Wonsz
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 970.52 kB (Maksimum: 1.12 MB) ]