Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Nick w grze:Christopher
2. Staż na serwerze:Roczek.
3. Nazwa frakcji, skrót:Canadian Armed Forces(Kanadyjskie Siły Zbrojne),CAF.
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji:
Na powrót do korzeni namówili mnie koledzy,ale to też dlatego,ponieważ jest mało armii na serwerze.Chciałem stworzyć coś unikatowego,coś co da mi przyjemność z dowodzenia,powrót do starych czasów,gdy zaczynałem karierę dowódcy.Jest to mój pierwszy sukces,jaki osiągnąłem na wspaniałym serwerze.Canadian Armed Forces!
Jak wiadomo Kanada jest drugim największym państwem na świecie pod względem terytorium,lecz obywateli jest bardzo mało bo tylko 38 mln jak na prawie 10 mln terytorium,prawda? Pewnie wiecie,że jestem ogromnym fanem pięknego kraju jakim jest Kanada.Nie,nie jestem drwalem ani nie jem frytek z majonezem xdd Ale coś mnie ciągnie tam i mam marzenie zamieszkać w tym zajebistym kraju,a co do podania... Jednak tutaj nie będę kierował się prawdziwymi danymi,jedynie dane historyczne będą prawdziwe,czyli powstanie CAF i inne.
Tak więc zaczynamy...
CAF,to nic innego jak Kanadyjskie Siły Zbrojne-są to wszystkie formacje militarne,których obowiązkiem jest bronić niepodległości i granic Kanady.CAF oceniony przez Global Firepower zajmuje na świecie 8 miejsce.W latach 1968-2011 Armia Kanadyjska scaliła się i znamy ją teraz pod nazwą Canadian Forces.Jednak teraz znów wróciły do dawnych nazw,w jej skład wchodzą:
Wojsko Kanadyjskie(Canadian Army)
Kanadyjska Królewska Marynarka Wojenna(jednak ona została już utworzona przez Weexera).
Kanadyjskie Królewskie Siły Powietrzne (Royal Canadian Air Force)
Kanadyjskie Siły Ekspedycyjne (Canadian Expeditionary Force)
Dowództwo sił kanadyjskich znajduje się w San Fierro.
Dowódcą sił kanadyjskich jest Commander-in-Chief of the Canadian Forces Christopher Grominsky.
W Siłach Kanadyjskich służy teraz 1 250 000 żołnierzy.
Wojska kanadyjskie są w pełni zawodowe.Zwane też Armią Kanadyjską, jest lądowym komponentem sił kanadyjskich. Jest zorganizowana w cztery dowództwa regionalne: (Wymyślone przeze mnie)
Land Force San Fierro Area/Sea Force San Fierro(RCN)
Land Force Las Venturas Area
Land Force Los Santos Area/Sea Force Los Santos(RCN)
Land Force Fort Carson Area
UZBROJENIE:
BROŃ:
Knife
G17/Deagle/M9 SD
MP5
AA-12/Remington 870
M4
Sniper Rifle
Grenade/C4 i Detonator/
Spadochron
POJAZDY:
Rhino,Hummery,LAV,Beagle,Andromada,AT400,Hydra,Rustler,i wszelakie pojazdy wojskowe.
STOPNIE:
Private-Pte.
Corporal-Cpl.
Master Corporal-MCpl.
Junior ranks:
Sergeant-Sgt.
Warrant Officer-WO.
Master Warrant Officer-MWO.
Chief Warrant Officer-CWO
Senior ranks:
Formation Chief Warrant Officer-FCWO.
Command Chief Warrant Officer-CCWO.
Canadian Forces Chief Warrant Officer-CFCWO.
Officer Cadet-Oc.
Second Lieutenant-Sl.
Lieutenant-Lt.
Captain-Cpt.
Major-Maj.
Lieutenant Colonel-Lt.Col.
Colonel-Col.
Brigadier General-BriGen.
Major General-MajGen.
Lieutenant General-Lt.Gen.
General-Gen.
Sierżanci będą mieli drużyny składające się z 2-3 żołnierzy.Każda drużyna będzie miała swoją nazwę.
Co tydzień będzie wybierany żołnierz CAF,który będzie zwolniony z ćwiczeń i innych obowiązków żołnierza Kanadyjskich Sił Zbrojnych.
Canadian Armed Forces,będzie broniło "ogarniętych" randomów,oraz będzie prowadziło specjalne szkolenia dla cywili.
Obowiązkiem żołnierza kanadyjskiego jest pomoc swoim kolegom,cywilom oraz sojusznikom.
Przepraszam za tyle podań,ale to jest ostatnie do świąt.O ile zostanie przyjęta frakcja.Mega się postarałem,0 wikipedii itp.
Pozdrawiam wszystkich!
Już się do ciebie psiapsiółko zgłaszam na służbę i daje na TAK
:0
Jestem celny jak SNAJPER...
...i cichy i zabójczy jak ASASYN!
Na tak!
Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>
Tak, ale pod warunkiem że sojusz XDDDDDDD
Jestem na NIE
Dlaczego??
Jestem na Tak.
Jestem na TAK już czuję te chwile jak na militarii , będziemy potęgą !
Ostatnio edytowany przez Kwaśniak (2015-11-22 17:36:09)
Głupi kris, też chciałem coś napisać, pffff
Ostatnio edytowany przez Andrzejj (2015-11-22 19:25:40)
Ejjj... Nie wyzywaj mnie ;-;
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
też chciałem coś napisać nooo :c
akceptuj na skype mordko
już czuję te chwile jak na militarii , będziemy potęgą !
Widzę ze żart się was trzyma x) A osobiście jak macie reprezentowac to co RCN (podczas wojny same huntery i seasparrowy) to jestem na nie, a pewnie tak będzie więc podtrzymuję swoje zdanie.
RCN to nie CAF , i nigdy nie bedziemy jak RCN zapamietaj to sobie mocno w serduszku Remigiuszu x)
Ostatnio edytowany przez Kwaśniak (2015-11-24 14:50:34)
Ci sami ludzie, ta sama (zjebana) mentalność, tylko nazwa inna.A chcąc być sarkastycznym wobec mojej osoby ośmieszasz sie tylko z swojego małego poziomu inteligencji.
[ Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.07 MB (Maksimum: 1.28 MB) ]