Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Twój nick: Walker
2. Nick oskarżonego: Soap / szolp czy kto tam jest
3. Dowody/świadkowie: SSy i Soldier
4. Jaką karę proponujesz?
Nie wiem jaka może być za to kara.
Po otrzymaniu zgłoszenia iż siedzisz na teksturach poszedłem to sprawdzić. Nie widziałem Ciebie, więc poszedłem na spectate. Tam zobaczyłem Ciebie w teksturach. Pozdrawiam. Dołączam ss.
Oprócz tego w bunkrze aktualnie siedzili moi ludzie, którzy ZGŁOSILI Twoje zachowanie. Powtarzam: sprawdzałem, gdzie siedzisz - nie widziałem Cię - poszedłem na spectate - zobaczyłem to
Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>
dostałem już ostrzeżenie
i tyle? powinni cie wyjebać z stanowiska.
Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>
Soldier robił to samo i dostał ostrzeżenie. Nie faworyzujmy innych .
Chcę również dołączyć się do skargi gdyż szolp (Marlow na polecenie szolpa również) kickował Raptora za latanie w hydrze/hunterze...Jak się nie wie co to Luftwaffe to proszę spierdalać do książek a nie do MTA.Również za nasze "MK" przy których warpaliśmy i staliśmy w miejscu nikogo nie zabijając...Na następny raz przeczyść okulary albo w ogóle idź do okulisty.
Ostatnio edytowany przez RemI (2015-11-27 20:47:16)
z tego co wiem Luftwaffe nie używało hydr, hunterów
więc zapierdalaj do książek, bo sam nie wiesz co piszesz rustler byłby odpowiedni
Co prawda to prawda nie używało , ale za bugowanie tekstur to bana nie było przypadkiem ?
Używało, wystarczy spojrzeć na Me 262. ;v
To nie jest III Rzesza tylko IV więc poszliśmy razem z postępem czasu,ruda żydowska kurwo.
Soap już ostrzeżenie jedno dostał kiedyś, Soldier nie - Soap dostaje kolejne ostrzeżenie, drugie ostrzeżenie w przypadku Soldiera - wylecenie ze stanowiska. Coś tu widać. x)
Glizdy, lizodupy Hensza i inne pochodne tego gówna, głosu nie mają
POPIERAM OSOBE WYŻEJ
Oj nie pierdol, ponieważ ta glizda ma rację w owej sytuacji. Poza tym, jeżeli chciałbyś wiedzieć, nie robię z Henszem serwera, robię ze swoimi zaufanymi ludźmi.
Ze sobą?
Oj Robaczku, Snake mi powiedział że robisz z Henszem
Henszu znowu zrobił Judasz Stajl.
Jednakże to nie zmienia faktu, że głosu tutaj nie masz. Zeszmaciłeś się jak inne osoby i tyle.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1012.46 kB (Maksimum: 1.17 MB) ]