Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Weexer
2. Militaria: od 3 chyba edycji, MW od początku
3. Blackwater, skrót: BW
4. No, może się tu trochę rozpiszę na temat Blackwater, a więc zaczynamy.
Z początku powiem, iż jest to frakcja najemnicza, więc każdy może nas wynająć do zabicia każdego. Skiny, jakie znalazłem były z gamemodding i gtaall, ale może poszukam później. Członków nie mam.
Siedzibę będziemy mieli gdzieś poza miastem. Prawdziwa korporacja została założona w 1997r. Blackwater nie posiada rang, jedynie Lider ma oznaczenie.
Na świecie jest trzecim największym przedsiębiorstwem. Ich logiem jest czarna łapa niedźwiedzia z napisem Blackwater. Obszar treningowy będzie w dzielnicach portowych SF oraz na części pustynii. (I ewentualnie w lasach)
Pojazdy:
Patriot
Barracks
Little Bird (Seasparrow)
Cargobob
Admiral
Sanchez
5. Tutaj dam podmianki dla BW: http://www.gtainside.com/en/sanandreas/ … air-force/ - Embraer EMB 314 Super Tucano (Wyczytałem, że BW tego używa), a skinów nie mam, bo jak wyżej wspomniałem, same z gamemodding i gtaall.
Mam nadzieję, że ktoś da na tak, chociaż wątpię, że mi to Ptryg zaakceptuje. ;_;
Więcej nie mogłem napisać, bo nic praktycznie nie wynalazłem, samo o historii w realu.
Ostatnio edytowany przez Weexer (2015-11-29 19:40:33)
Na TAK
lel
dzięki Goldmann
Na Tak
Na tak, jest mało frakcji.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Na TAK myśle że ci się uda
LOOOL 4 GŁOSY NA TAK Dziękuję wam
TAK.Tylko jak dla mnie opisik za krótki
EDIT DORABIAM RANGI
Lista rang:
Lider - L
Vice Lider - VL
Oficer - Of
Podoficer - Pof
Doświadczony Zabójca - DZ
Zabójca - Zb
Niedoświadczony zabójca - NZ
Specjalista - Spec
Doświadczony Najemnik - DN
Najemnik - Njk.
Niedoświadczony Najemnik - NN
Rekrut - R
Jestem na tak. Mimo że RCN upadło, to całkiem długo się trzymało. Gwarantujemy wsparcie podczas rozwoju. (jeśli zaakceptują)
Danke.
Na tak.
Na tak ale: Rozpisz się jeszcze trochę oraz ptryg pisał by nie dawać z GTAALL i GTAINSIDE .
Tak.
Marlov, a nie czasem z gtaall i gamemodding?
A no tak, pomyłka ;-;.
tak
powodzenia w prowadzeniu frakcji
ee... przypadek, że same głosy na tak? XDD
Na tak.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Mlody, dałeś 2 razy na tak, ślepy czy niewidomy? XDDDDDD
To chyba raczej powraca choroba z udawanym bratem i niby to jego brat/on napisał .
Tak
To zależy. Jeżeli całość/ większość serwera nie będzie chciała danej frakcji, może i Ptryg nie zrobi.
Ciekawe, czy Ptryg sprawdzi ;-;
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.22 MB (Maksimum: 1.48 MB) ]