Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Link tutaj : http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/w … ngrad.html
Ładny STG-44 z Celownikiem. Liczę za podmienienie pod AK.
Na tak!
na TAK!
Neutral.
Na tak! <3
Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>
KURWA, ALE MIAŁO NIE BYĆ DAWANYCH PODMIANEK Z GTAALL I GAMEMODDING...
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Poprawi zaraz
Na Nie. Dla jednej frakcji czyli IVR raczej wątpię że opłacalne jest wgrywanie takich podmianek. Ktoś założy inną frakcje n: IR (po raz 99999) i będzie narzekać na taką podmianke.
Marlov , IVR jest obecnie największą frakcją , i raczej może mieć jedną podmiankę broni . A STG-44 jest wykorzystywany w dalszym ciągu przez Talibów , był wykorzystywany w Izraelu (kto wie czy nadal nie jest). Przecież ostatnio w roku 1967 paliły się Niemieckie Panzer'y (w trakcie wojny 6 dniowej) . Przecież cała niemiecka broń z WWII nie wyparowała.
Wiadomość dodana po 1 h 44 min 39 s:
Dodam , że może być również podmienione za CountrySniper.
StG.44* - Poprawny zapis. Co do samej podmianki, nawet jeśli zostanie wgrana pod Country, to wątpię czy wszyscy żołnierze Rzeszy będą jej używać
No sam nie wiem co zrobić z tym StG. Z jednej strony ciekawe a z drugiej strony, nazwa serwera mówi sama za siebie. Modern Warfare. Jeszcze pomyśle co do tego.
kurwa no StG nie chcesz wgrać a CRP jakoś dałeś i miecze, zbroje
a jak tak bardzo zależy ci żeby to był modern warfare, to wypierdol tych rycerzy i CRP (bo od kilku tygodni nikogo nie widze)
CRP już nie ma od miesiąca, jedyna osoba to Roach, która tam jest.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Jestem za wgraniem.
@Ref
Stg to bardzo zajebisty pomysł.
Kurwa ptryg jak to ma być Modern Warfare to wyjeb IVR , US Rangers i inne , bo przecież to nie jest z MW D:
Głupek. Kiedyś był ten temat poruszany. SERWER NIE NAZYWA SIĘ "POLSKI SERWER CALL OF DUTY MODERN WARFARE" TYLKO "POLSKI SERWER MODERN WARFARE". OK? x|
Kurwa, widząc wypowiedź kwaśniaka, gotuje się we mnie że o ja pierdole. Czy w nazwie widnieje Call of Duty? Nie. A jeszcze u Ciebie z wiedzą na temat gry jest tak samo chujowo. US Rangers występują w Modern Warfare 2, tłumoku... Jeszcze jedna osoba zaświeci tą pustą czaszką, to obiecuję, że będę banować na tydzień...
To jak,? Będzie ten StG. 44?
Wiadomość dodana po 23 h 39 min 26 s:
@ref
XD
Nominuje cie eGzotik.
Fenk ju soł macz ajm weri hapi.
[ Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.27 MB (Maksimum: 1.54 MB) ]