Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1. Nick w grze:Christopher
2. Staż na serwerze:Rok
3. Nazwa frakcji, skrót:United States Marine Corps,USMC
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji:
Po nieudanej próbie z CAF(To już nie to co wcześniej),pragnę stworzyć USMC.I tak wiem,zaraz będzie,że znów nowa frakcja,no ale nie miałem jak się wybić między IVR a Rangersami,którzy mają najlepszych graczy.Do rzeczy, raczej każdy wie czym jest USMC - United States Marine Corps - jest to piechota morska Stanów Zjednoczonych, skrócona nazwa - Marines. Zadaniem USMC jest desant morski Będziemy używać skinów o ID chyba 14-18. Pojazdy, broń amerykańska. Bazę się zobaczy.Dzięki Lemonowi(mojemu najdroższemu rakowi <3). Członków mam aktualnie dwóch(szolp oraz Marlow). Będę prowadził otwartą rekrutację dla wszystkich, no, prawie wszystkich osób. Zacznę również przeprowadzać treningi polegające na desancie,walkach we wszystkich strefach począwszy na niebieskiej skończywszy na czarnej,odgrywaniu RP,obiecuję,że będę więcej wchodzi na MTA,bo wszystko napisałem,wyuczyłem się i poprawiłem Będę stosować oficjalne rangi USMC.Co do forum...
Proszę o zmianę działu z Canadian Armed Forces na United States Marine Corps.
Wszystkie informacje dotyczące rang,uzbrojenia znajdziecie w dziale.
Liczę na ciepłe przyjęcie.
Od razu z góry chciałbym podziękować na pozytywne głosy,pod tym mini podaniem.
Na tak. Trochę spierdzieliłeś z tym CAF ale masz rację.
Marlov,zrozum dla mnie bardziej liczy się nauka i wykształcenie. Dlatego będę brał do frakcji ludzi,który to ROZUMIEJĄ.
przemianujcie mu to
no ale nie miałem jak się wybić między IVR a Rangersami,którzy mają najlepszych graczy.
Miałeś jak. Zwłaszcza wtedy, kiedy walczyłeś przeciwko nam.
Anyways, po co znowu zakładasz frakcję, skoro rzadko kiedy wchodzisz?
Dlatego będę brał do frakcji ludzi,który to ROZUMIEJĄ.
Mało kto to zrozumie, uwierz. Dla zwykłego szarego gracza liczy się aktywność dowódcy i częste szkolenia/treningi/RP/wojny/cokolwiek.
I takie pytanie. Jakbyś zmotywował gracza że tym razem ci się uda? X)
Po nieudanej próbie z CAF(To już nie to co wcześniej),pragnę stworzyć USMC.I tak wiem,zaraz będzie,że znów nowa frakcja,no ale nie miałem jak się wybić między IVR a Rangersami.
Ale co to zmieni, że zamiast CAF będzie USMC? To tylko przemianowanie, które, jak sam dobrze o tym wiesz, niczego nie zmieni w porównaniu do twoich poprzednich jednostek. Każdy ma sprawy prywatne, naukę itd. ale bez przesady... Chociażby godzina na serwerze, tym czasem ty wykazujesz brak inicjatywy we frakcji.
Nie rozumiesz,że zwyczajnie czasem nie mam jak?
Dlatego nie inwestuj w takie coś jak frakcja. Będziesz mieć czas to zabieraj się za frakcje.
Ok.To zrobimy tak pozwolisz mi na frakcje jak bede mial czas? Jesli tak,to zgoda bede randomem albo dolacze gdzies dopoki. Moze byc?
Wiadomość dodana po 21 h 20 min 45 s:
@edit
Wróciłem już na stałe ;D Wszystko poprawione itp.Mam już 5 członków i liczba stale rośnie
Jestem na NIE
a) Neutral
b) Tak
c) Nie
d) jestem na to za głupi
wybieram odpowiedź b
Ej no... Goldżyd ;-;
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 953.17 kB (Maksimum: 1.09 MB) ]