Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Jak zaniedługo ma się pojawić WW2 to może zaklepiemy sobie frakcje? Potem będą pretensje, że ten temu podjebał pomysł itd itd. a tak to można łatwo i skutecznie zaklepać sobie frakcję.
Jeśli pomysł się podoba i możemy już zaklepywać, to zaklepuję 5 Batalion Rangers.
Ostatnio edytowany przez Mlody (2015-11-30 21:20:26)
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Ekhem to będzie chyba front wschodni .
Ale nie masz tej pewności, więc niewiadomo.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Patrzyłem wyniki głosowania. Będzie ZSRR. Nici z Murica Yeah bo Ptryg też pisał o tym że ma ich dość.
Sam głosowanie robiłem...
To będzie front wschodni, wypierdalaj z tymi Rendżersami a ka chłopcami do bicia do Normandii, tutaj będziemy się bawić w prawdziwe wojsko a nie w jakichś amerykanckich chłopaczków-pięknisiów.
Pr0fesor You made my day
będzie front wschodni, a zaklepywanie ogłosi pewnie jakiś admin ;v
Na razie rozpiska frakcji wygląda tak:
Waffen SS - RemI
Armia Czerwona bądź ZSRR jak kto woli - Pr0fesor
Bardzo ważne pytanie!!!
Czy będzie możliwość stworzenia własnej frakcji np Wojsko Polskie bądź British Army. Ale nie jakieś underground militia tak jak to było raz. Czy można dołączyć tylko do Waffel SS i ACzaków?
Goldmann, rak oczu? Ktoś na górze wspomniał prawidłowo, że front wschodni. Proszę czytać ze zrozumieniem i nie zadawać debilnych pytań.
No ale co ma piernik do wiatraka? Front Wschodni to również partyzanci,Węgry,Rumunia oraz Finlandia.
Ja zaklepuje Armie Fińską.
Nie wiem gdzie Wy się pchacie na jakąś armię finów czy innych popierdółek. Chyba wiecie, o kogo mi dokładnie chodzi mając na myśli front wschodni. Mogę jedynie zezwolić na AK czy jakąś polską partyzantkę.
;/ Czyli z finów nici?
Wiadomość dodana po 09 min 35 s:
Przeciez wojna zimowa zalicza sie do frontu wschodniego.Jesli chodzi o skiny to moze wyblagam snake'a o jakies przerobki.Jesli sie nie zgodzisz,to prosilbym o AK,jak nie bedzie zajete.
Nie umiesz czytać? Napisałem wyraźnie co będzie na WW2 a raczej o kogo mi chodzi. Czyli ZSRR vs III Rzesza + ew. partyzantka polska.
Na chuj przeróbki skoro fińscy żołnierze wyglądali dosłownie jak niemieccy? Poza tym, AK zawsze wygląda tak samo - Od chuja sprzętu, dobre pojazdy, zero poczucia walk partyzanckich.
Snake, to prawda, aczkolwiek chcę tak zmienić WW2 aby partyzantka miała jednego VISa na 5 osób.
Ptryg jesli nie ma szans na finow to bym chcial sprobowac z AK.A co do skinow finskich to tylko np. gapy zamazac albo usunac i dodac jakies elementy flage na ramieniu lub jakis symbol.
Z żołnierzy Niemieckich można zrobić finów. Podmienić flagę z Niemieckiej na Fińską.
Mówię o Waffen-SS z kamuflażem śnieżnym.
Dlaczego : Finowie używali niemieckich hełmów.
Wystarczy przerobić naszywkę , i zamazać sfastyke.
A po trzecie.. Nie wiem czy Wojna Fińsko-Rosyjska nie była by powiewem świeżości.. Wszystkie serwery WWII to : Alianty , Ruskie , Niemce.. Finów jeszcze nie widziałem na serwerach WWII.
Ostatnio edytowany przez Vodka (2015-12-02 07:43:53)
Ale ja nie będę wprowadzać żadnych finów, więc o czym Wy gadacie?
Vodka. Rosjanie to również Alianci
Czyli w skrócie - Nie będzie Finów i chuj.
Ptryg jesli nie ma szans na finow to bym chcial sprobowac z AK.
A masz czas? X)
proszę, dajcie komu innemu AK....
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
[ Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.22 MB (Maksimum: 1.48 MB) ]