Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Kris zjebie jak ostatnie AK i WP, dajcie komuś innemu.
Ja nie chce...
Ptryg jesli nie ma szans na finow to bym chcial sprobowac z AK.
ARE YOU FUCKING KIDDING ME?
hehehe Panie Zbyszku.
A co jak Waffen SS pokona ACz albo na odwrót? Nowa frakcja się pojawia czy co?
Ludzie, myślcie trochę... Nie będzie durnych zabaw w bazy (ktoś straci wszystkie - Odpada z gry), walka toczy się wszędzie. Więc nawet gdy Waffen-SS pokona ACz to dalej będzie ono istnieć.
Wiem,że dasz komuś innemu,wiec nie truje juz...
AK przekaże bardziej odpowiedzialnej osobie. Nie, to nie Ty Kris. Pojawiasz się jak widmo, nie wiadomo kiedy. Jesteś może raz na 2-3 tyg i wymagasz ode mnie 6173726 frakcji i moderatora. Ludzie, litości...
Rozumiem. Już nic od Ciebie nie oczekuje. Skończmy ten temat.
Czy ktokolwiek z was zna sie na froncie wschodnim?Na froncie wschodnim powinny znajdować się takie armie:III Rzesza (lub Waffen-SS),ZSRR,AK,Rumunia,Finlandia (Jeśli ktoś nie słyszał o zimnej wojnie to prosze przeczytać na wikipedii).
Wojna nie jest niczym innym, jak sporem między rządami o władzę nad poddanymi. - Lew Tołstoj
A kiedy ma WW2 Odpalić tak BTW
Forsvaret SpesialKomando Zawsze Norweska jednostka będzie moim marzeniem
INFek,23 grudnia.
25 grudnia, nie 23.
Chciałbym AK. <3
Znaczy to nie jakiś rozkaz czy coś tylko po prostu fajnie by było.
Tu dam opis wyglądanie takich jednostek partyzanckich pod moim dowództwem:
Zakładając na 5 żołnierzy, np. 2 miałoby karabin a 3 pistolet. Mniej więcej tak jeśli chodzi o rozdzielenie broni. Używalibyśmy tylko pojazdów znalezionych lub zdobytych.
Co do bazy to nie wiem jak wyglądałaby mapa, najprawdopodobniej, że jakieś obozy w lesie.
Ostatnio edytowany przez YoungKamil (2015-12-05 16:15:43)
Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>
a jak macie zdobyć pojazdy, jak przez f1 można tylko 2 postawić?
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
Znaczy fakt, nie do końca wiem jak miałoby to działać.
Nwm. jakieś ograniczenie czasowe, np. 2 pojazdy na 30min/1h
Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>
Ruscy to nie Alianci tylko KOMINTERN.
Wojna nie jest niczym innym, jak sporem między rządami o władzę nad poddanymi. - Lew Tołstoj
Widac, ze kolejny "znający się". Alianci to ogółem państwa walczące z III Rzeszą i innymi Państwami Osi.
Dostałem Wehrmacht ;-; O-o
prawdopodobnie
Ostatnio edytowany przez Weexer (2015-12-07 17:46:18)
Ptrygeu to co z tym AK?
Pierwsze bitwy wygrane na korzyść Armii Czerwonej, ze względu na frakcjoskoczków oraz zdrajców w armii strony przeciwnej.
A czołgisty nikt nie chciał. x(
Dlatego będę musiał ogarnąć dezercję na WW2. Od teraz, każdy kto dochodzi do frakcji, zostaje na stałe (nie dotyczy cywilów). No chyba, ze będzie zdrajcą i sie podda, to wtedy armia przeciwna ma za zadanie skonstruowanie obozu dla jeńców i umieszczenie delikwenta. Na serwerze obowiązuję w jakimś stopniu RP, które ma budować klimat. Nie ma bezsensownego deathmatchu.
A tak było (niestety) wczoraj.
jeżeli chodzi o rp - dobrze by było napisać poradnik, bo dużo jest osób, które piszą "/me wchodzi , /me skacze , /me pije kawe"
@Andrzej Co prawda to prawda przydałoby się zrobić mini poradnik dla początkujących z Rp bo co chwila widzę : /me Je albo /me Chodzi . To troszke wkurwia , nie rozkazuje nikomu zająć się tym ale przydałoby się jak mówiłem . **
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
[ Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.19 MB (Maksimum: 1.44 MB) ]