Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
A więc, chciałem stworzyć gazetkę z IIWŚ, postaram się utrzymać jakoś "klimat" tego w czasie pisania relacji z bitew, informacji itp. Postaram się często robić posty z tego itd. Chciałbym otrzymać dział w Off-Topic.
Jestem celny jak SNAJPER...
...i cichy i zabójczy jak ASASYN!
no to może najpierw coś napisz?
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
Narazie nic ciekawego nie ma
Jestem celny jak SNAJPER...
...i cichy i zabójczy jak ASASYN!
Była dziś porządna bitwa, dzięki dużej pomocy Ptryga udało się ogarnąć czołgi, BA-11 i samoloty. Latały IŁy i Stukasy, biły się BA-11 i Tygrysy oraz walczyła piechota, a to wszytko w odpowiednich ilościach.
Pls quit ;-;
Pr0f, za takie pisanie jak tutaj, bede Cie banowac. Pisz normalnie a nie jak rak. A co do oszustw. Mialem kilka skarg, że ACz oszukiwalo (seasparrow, hydry, heal itp.). Ludzie, czy Wam wszystkim tak trudno dostosować się do regulaminu? Czy musicie prezentować pierdolony margines społeczny? Ja nie wiem co z Wami jest, sam grając doszedłem do wniosku, ze ja, właściciel, gram równiej od swoich graczy. No kurwa, litości.
Ptryg, Seasparrowy i Hydry owszem były, ale u IIIR. Niestety nie wyłapałem nicków, ale wielokrotnie widziałem, jak byliśmy atakowani Hydrami. Tak w ogóle to dlaczego to całe tajatarstwo nie jest zablokowane? Healów, poza paroma przypadkami, ale ci gracze przestawali to robić po moim upomnieniu, nie widziałem po żadnej stronie.
Ej, a to przypadkiem nie miała być gazetka serwerowa? Bo wyszła propagandowa. x)
Po pierwsze, ACz też oszukiwało jak widziałem (nie bronie IIIR bo też mają wiele na sumieniu).
Po drugie, gazetka za bardzo propagandowa jak na mój gust .
Po trzecie, Pr0f rekrutuj bardziej ogarniętych graczy (hipokryta pff, IIIR też ma idiotów).
No bo nie powiem, ACz ma odpały, IIIR też. ACz często robi MK, nie używa respawnu. Co do tych hydr - byłem tam przez parę minut, i powiem, że nie widziałem naszego w hydrze - kilka jednak randomów.
Pls ta gazetka mnie razi w oczy XDDD
Ludzie, proszę, nauczcie się najpierw poprawnej polszczyzny, gramatyki i jak układać zdania żeby cokolwiek miało sens.
Gazetka wygląda okropnie, jakbyście robili to na odpierdol. Wystarczy nawet, że zrobicie jakieś logo, a tekst napiszecie pod spodem w post'cie.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.03 MB (Maksimum: 1.22 MB) ]