Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Nick w grze. Ishiym.
2. Staż na serwerze 3 miesiące
3. Nazwa frakcji, skrót. Monolit (Mon,Mo)
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji. Organizacja militarna , członkowie (dużo).
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane). Organizacja mająca wiele cech sekty religijnej. Jej członkowie wierzą w istnienie jakiegoś złożonego kryształu z kosmosu, Monolitu, znajdującego się gdzieś w centrum Zony. Większość stalkerów traktuje członków Monolitu z pogardą i uważa ich za szaleńców. Od swego powstania grupa ta usiłuje zapobiec wszelkim próbom dotarcia do centrum Zony, by chronić Monolit przed innymi stalkerami. Ich baza znajduje się w Prypeci. Liderem jest Charon .
Nie.
lubiem być menskom dziwkom ale nie podoba mi siem to podanie. chujowe jak erekcja niekturych moih klientuw
Na nie, chujowe podanie. Ale bo nie powiem, Monolit (nie wiem czy to ten) był kiedyś naprawdę mocny.
Dam na TAK
Bo kiedyś kiedyś Kris i Młody albo któryś z nich miało pretensje że cały czas daje na NIE.
Dziękuje , są jeszcze szanse
Wiadomość dodana po 02 min 16 s:
Na nie, chujowe podanie. Ale bo nie powiem, Monolit (nie wiem czy to ten) był kiedyś naprawdę mocny.
Monolit z S.T.A.L.K.E.R'a
STALKER - Zew Prypeci. Dość fajny pomysł, nawet by mi się to podobało, ale dla mnie za mało. Poza tym, to właściciel akceptuje podania i głosy raczej bardzo dużo nie dają ;p
Lubiłem napierdalać się z tym monolitem. Podczas ataku na nich modlili się do jakiejś sterty żelastwa, pod którym był jakiś nadajnik czy chuj wie co. Jeśli chodzi o członków to nie wiem jak Ci pójdzie, bo jak na razie co zauważyłem na MW to dzieci bawiące się w jakąś rosyjską organizację, która potrafi nawyzywać i atakować pojazdami. Pamiętaj, że Monolit ze STALKER'a nie używał żadnego pojazdu ( bo ich nie było ) więc na serwerze powinniście się tego trzymać, chodzi o huntery, hydry itp. Neutral.
Ja jestem na Tak. A co do tych dzieci to wpierdoliłem im, nawyzywał mnie jeden z nich i mu dałem bana 1h więc... ciężko będzie na razie dla monolitu.
Wiem że teraz to co napisze będzie głupie ... może będe z tą Frakcją na WWII (xd)
Na WWII Ci tego nie wezmą, chyba rozumiesz dlaczego.
Wiem...
Ale jakby przekształcić (xd) w co Rosyjskiego to by wyszło?
Ostatnio edytowany przez Ishiym (2015-12-15 15:25:53)
Są 2 frakcje: IIIRzesza i Armia Czerwona. Więc nie ma sensu robić drugiej rosyjskiej frakcji.
Czyli nie wyjdzie :C
Mało, ale niech ci będzie na TAK
Ostatnio edytowany przez Hewitt (2015-12-19 15:32:20)
Na nie.
No kurwa kolejni... Zobaczcie na datę kurwa mać.
Czekam na odzew Ptrygeusza Ptryga
Jestem na Tak , ta organizacja swietnie sie prezentuje na moim kanale , dam linka do filmu
Jestem na Tak , ta organizacja swietnie sie prezentuje na moim kanale , dam linka do filmu
Rak oczu HELP PLEASE!
Japierdole.... Martin obiecuje ci że jak będę mieć już komputer, to wejde na serwer i cię zbanuje....
Ciekawy pomysł na frakcje jestem na tak
Jeszcze te EJM'y się zalęgły. Trzeba to powybijać ( serw i forum ) zanim jaja złożą.
Ksenuh się już tym zajął.
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-12-21 20:26:17)
lol jp armia podstawuwa lowe jp lowe nitro jp jp elo joł joł
*zjeżdża na dół*
A CO TO?
*5 minut patrzenia na subskrybcje skkf'a*
*mija 5 minut*
Ostatnio edytowany przez latający_stolec (2015-12-21 21:32:22)
[ Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.25 MB (Maksimum: 1.52 MB) ]