Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Nick w grze: Mlody.
2. Staż na serwerze: Straaaaaaaaaaaaaaasznie długo.
3. Nazwa frakcji, skrót: United States Army, USA - Armia Stanów Zjednoczonych.
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji: US Army to jedna z Armii Stanów Zjednoczonych, które pełni rolę wojska. Armia ta przez niektórych ludzi jest uznawana za NAJLEPSZĄ ARMIĘ NA ŚWIECIE. Jednak nie jest to prawda, nikt zna najlepszej armii na świecie. To wojsko można uznać za armię rekonstrukcyjną. US Army zostało utworzonę kupe lat temu, bowiem została utworzona w 1784 roku. US Army uczestniczyła w oby dwóch wojnach i była niecodziennie nieprzywidywalna co zrobi za dzień, za tydzień, za miesiąc, ponieważ generałowie US Army byli strasznie nieprzewidywalni, a pułkownicy tej armii byli z dnia na dzień zaskoczeni postąpieniami generałów. US Army w dzisiejszych czasach liczy ponad 200 tyś. żołnierzy. US Army ogólnie to siły lądowe, lecz mają pewnych lotników, są to United States Army Air Corps, które mają za zadanie osłaniać siły lądowe, lecz to chyba dla Was wszystkich oczywiste.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane):
P.S: Jak trzeba, mogę dopisać trochę do opisu, ale nie spodziewajcie się tego za szybko, ponieważ cieżko było mi pisać ten opis i jeszcze coś, wiem, że pomysł się powtórzył, lecz na serwerze nie ma ŻADNEJ funkcjonującej frakcji, a jest to jednak dla mnie trochę pociechy mieć US Army, ponieważ nie każdy wie, lecz jestem CZĘŚCIOWO amerykańcem, a częściowo polakiem.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Na nie, czemu? Zawsze się opierdalałeś i oficerowie musieli wszytko robić za Ciebie.
Na NIE
GryZ, wszystko za mnie? Są tylko 2 przypadki, USMC i Rangersi, poza tym, od tego są oficerowie, bo nie wyobrażam sobie Snake'a robiącego treningi przez 5 godzin, pisanie, oświadczanie procedur itd. I właściwie, mogłeś dać komuś szansę zrobić frakcji, bo teoretycznie to dajesz każdemu na nie, i znasz nawet najmniejszy powód do dania głosu negatywnego. W prawdziwym życiu też jesteś taki upierdliwy?
Gold, a Ty i tak dajesz każdemu na nie, zdażył się jeden przypadek na ,,Tak'' i zaliczam każdy twój głos jako nieistniejący.
Ksenuh, a Ty nikomu byś nie dał szansy mieć frakcji, tylko do Roacha i RemIego, ewentualnie jeszcze innym, tak to gunwo.
Ostatnio edytowany przez Mlody (2015-12-18 20:06:55)
Ludziom ze schizofrenią się nie ufa, na nie. :^)
https://www.youtube.com/watch?v=6IqXytA … freload=10
łapcie linka i jestem na Tak co dod tego podania to superow y gosci jest super uper ihcepr super
Ja pierdolę, EJMy...
Ksenuh, a Ty nikomu byś nie dał szansy mieć frakcji, tylko do Roacha i RemIego, ewentualnie jeszcze innym, tak to gunwo.
Kim ty jesteś? Gubisz się we własnych słowach XDDDDDDDD
Swój głos na tak oddaję tym, którzy mi się spodobali, więc elo.
Co się odpierała jak mnie nie ma....
Co do podania to jestem na tak mimo że GryZ ma trochę racji.
Tak. Po prostu xd
Na Tak
Na tak
Nie wiem, takie straszne hamerykańskie. Na nie.
Szczerze. Dam TAK ponieważ teraz są frakcje IVR itp.. A praktycznie ludzie z tych frakcji wbijają bardzo rzadko albo jak wbijają to w małych ilościach. Dam ocenę pozytywną ponieważ chcę aby ludzie na serwerze mieli z kim się napierdalać. Pozdrawiam.
Nie umiem wstawić sygnaturki na forum i już.
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
na TAK. Będzie z kim się napierdalać.
8 na tak, 5 na nie.
oby ci tego nie zaakceptowali
Zmieniam zdanie na TAK
Z wiadomych przyczyn i powodów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zabrałem głosu w tej sprawie jeszcze. Mógłbym dać na Neutral. Mógłbym dać nawet na Tak. ale spojrzałem że frakcję robi Młody, więc daje Nie.
Roach jaki śmieszek h3h3
Nie uznaje się za śmieszka (chociaż należę do #TeamDuda), tylko wyrażam swoją szczerą opinię. Bo rację mam zawsze ja.
W regulaminie forum powinno być
Kurwa nie kłóć się z Roachem. Jest to Felietonista który popiera Macierewicza i zawsze ma rację.
h3h3
Felietonista z małej.
[ Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.32 MB (Maksimum: 1.6 MB) ]