Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Tutaj PetruTV, witamy wszystkich Petrupolaków gorszego sortu w naszym cyklicznym petruprogramie "Petruświat według Petru".
Już jutro w całej Petrulandii odbędą się petrumarsze wszystkich Petrupolaków sprzeciwiających się niepetruwładzy i postulujących petrudemokrację oraz petruliberalizm.
Ja nazywam się Ryszard Petru, a w naszym petrustudiu goszczą Ryszard Petru oraz Ryszard Petru, którzy wyjaśnią wszystkim naszym petruwidzom, dlaczego powinni uczestniczyć w jutrzejszych petrumanifach i dlaczego nie warto jest popierać niepetruwładzy.
A przede wszystkim, dowiemy się o całkiem nowej niepetruaferze, której dopuścili się niepetrurządzący. Mianowicie, mamy już połowę petrugrudnia, zbliżają się petruświęta, a petruśnieg nadal nie spadł. To niepetruskandal wręcz niesłychany, panie Petru, co pan o tym sądzi?
- Uważam, że Niepetruprezes powinien jak najszybciej podać swój nieptrurząd do dymisji i stanąć przed Petrutrybunałem.
A pan, panie Petru?
- A ja z kolei sądzę, że Niepetruprezydent powinien również stanąć przed Petrutrybunałem. A wszyscy prawdziwi Petrupolacy powinni jutro zorganizować w Petruwarszawie petrumajdan.
Wracamy do petrupaństwa po petrureklamach!
petruroach!!! Nie o taki petrufelieton mi chodziło!
Ostatnio edytowany przez Goldmann (2015-12-18 23:48:53)
Przepraszam, petrużydzie. Chciał zadowolić twoje petrupodniebienie, a tylko dotknąłem twego czołego petrupunktu. To już się więcej w moich petrufelietonach nie powtórzy.
Mówiąc petruskrótami, nowym petrufelietonistą zostanie pan Petru, za zgodą pana Petru.
Ten petrufelieton jest petrudziwny ale i petruprawdziwy panie petruroach.
Wiadomość dodana po 5 h 27 min 34 s:
Nie mogę edytować ale to tak wygląda:
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.012 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 672.45 kB (Maksimum: 760.27 kB) ]