Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Nick w grze: Soap ( Mydło a nie Szolp )
2. Staż na serwerze : Na MW będzie gdzieś 1,5 miesiące ale całą militarię przegrałem, no i na WWII
3. Nazwa frakcji, skrót: Unity States Marine Corps - USMC
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji : USMC to jedna z Amerykańskich jednostek zbrojnych. Ten korpus był stworzony głównie do szerokich ( ważniejszych ) operacji i działań zbrojnych. USMC to jednostka lądowa działająca oficjalnie od końca Drugiej Wojny Światowej do dziś. Korpus walczył w słynnych wojnach: w Afganistanie oraz z Wietnamie.
Jeżeli chodzi o członków to jeszcze nie robiłem rekrutacji ale zacznę ją robić. Nasi sojusznicy to : U.S.N.S , USA, oraz reszta Amerykańskich jednostek o ile powstaną.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane) : O mnie : Mam 15 lat ( niedawno skończyłem ). Chodzę do klasy III Gimnazjum. Mieszkam w województwie podkarpackim, w okolicznej wsi niedaleko Krosna, ale do szkoły dojeżdżam do Krosna. Lubię grać w strzelanki, szczególnie w Call of Duty, Battlefielda, Red Orchestre oraz w Sniper Elite.
Jeżeli chodzi o jednostkę, opisałęm to w punkcie nr. 4
Jak narazie jestem w USA, jeżeli Ptryg zaakceptuje mi USMC to zmienie wtedy nick.
Ostatnio edytowany przez Mydeł (2015-12-19 16:40:21)
USMC to jednostka lądowa działająca oficjalnie od końca Drugiej Wojny Światowej do dziś. Korpus walczył w słynnych wojnach: w Afganistanie oraz z Wietnamie.
Taka mała ciekawostka, USMC zostało utworzone w 1775 roku, więc chyba musiało walczyć podczas IIWŚ, prawda...?
Na NIE
Ostatnio edytowany przez Ishiym (2015-12-19 17:10:36)
UWAGA: USMC działało po IIWW pod inną nazwą - tak mi mówi atlas militarny
Wiadomość dodana po 01 min 04 s:
Ishyim, prosiłbym o powód dlaczego na NIE ;D
Co Ty kurwa pierdolisz... USMC to USMC, w skrócie Marines, pod taką nazwą funkcjonowało od zawsze, niezależnie od konfliktu...
PS. Pozdrawiam twórcę atlasu militarnego, oby spłonął w piekle za te bzdety.
Dobre T4RT, ale napisz chociaż czy na tak czy na nie jesteś ;d
United States *
Młody: Obczaj podanie o US Army na forum PSMWk
PTRYGGACCIO: ZABIJ GO
Młody: Co? xd
PTRYGGACCIO: TEGO CO NAPISAŁ O USMC
Młody: Okej!
Młody: WYKONAM TWOJE POLECENIE
;/
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Oczywiście, że na nie. Tworząc jednostkę trzeba mieć chociaż jakieś pojęcie o niej, a nie przepisywać to, co jest napisane w atlasach militarnych...
wielkie nie
Jestem na nie.
Na nie,było już dwa razy USMC na serwerze.
Unity States Marine Corps
XDD
Nie wszystkie amerykańskie frakcje mogą mieć sojusz z innymi... Poza tym nie możesz przydzielać sobie sojuszu bez wiedzy innych. Przykro mi. Na NIE
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1014.2 kB (Maksimum: 1.17 MB) ]