Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze. WSS|Gen.Dima
2. Staż na serwerze. już niedługo 1.5 roku
3. Nazwa frakcji, skrót. WSS - Wojska Strefy Schengen.
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji.
Wojska Strefy Schengen (Frakcja wymyślona ponieważ takie wojska jeszcze nie istnieją)- To Specjalistyczne oddziały wodne,naziemne i powietrzne. Zajmują się obroną granic oraz całej strefy Schengen...Powstały 19 Grudnia 2000 Roku na szczycie NATO przez polskiego generała Szymona ''Dima''
Kapturnika. Wojska zamiast bronienia strefy mają za zadanie bronić stref należących do NATO czyli m.in Ameryki właśnie dlatego znaleźli się też w Stanie San Andreas.Wojska uczestniczą też w wojnie cybernetycznej odbijaniu zakładników oraz odpowiadaniu na ataki terrorystyczne oraz ''polowania'' na terrorystów i groźnych ludzi, którzy mogą zagrozić strefie Schengen i NATO.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane).
Jestem Szymon to prawda ale nazwisko nie jest prawdziwe nie macie co sprawdzać FB zboczuchy xD
Dawniej Yuri ale co do teamu:
Strefa Schengen: LS
reszta też podlega patrolom uznawana jako strefy NATO
Bazy nie mamy za to miejsce szczytów będzie odbywało się w fabryce nieopodal doków LS.
Skiny:
14,15,16 ( 16 dotyczy tylko podczas ratowania zakładników lub cywilów rannych lub oszołomionych po atakach),17,18,71.
Trudno mi określić. Neutral.
Hmmmm No tak średnio bym powiedział ale jestem na TAK
Albowiem trzeba ci zuchu dać szansę.
Hmm tak średnio ale dam na tak ponieważ pomysł jest oryginalny w prziciwieństwie do USMC itd...
Pomysł jest oryginalny. Opis nie jest najgorszy. Tylko stopni nie ma. Jeżeli masz zamiar wprowadzenie stopni do frakcji to popraw. Ja osobiście daje TAK
Ostatnio edytowany przez retrap (2015-12-19 23:48:09)
Nie umiem wstawić sygnaturki na forum i już.
Yep.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Eee ,,Strefa Schengen: LS'' czyli chcecie aby całe LS było pod waszą dyspozycją?
Tak.
Właśnie to co powiedział eGzotic ma sens.Jeżeli chcecie mieć kurwa całe LS to nie wiem co to będzie. Większość może się wkurwić.A większość dołączy i będą cieszyli miskę ,że są w frakcji która ma całe LS i są najbardziej zajebistymi ludźmi na serwerze.h3h3
Nie umiem wstawić sygnaturki na forum i już.
Jeśli już to dostaliby jakiś fragment LS, np Lotnisko czy Doki bo całe Los Santos to przesada. Tak
Elo.
Zgubiłem haslo bo mialem jakies dziwne więc forum załóżcie mi pod to.
Co do wypowiedzi na temat LS
Baza obok dokow w magazynie jesli chodzi o te cale LS:
LS to nie bedzie cala baza tam poprostu bedziemy zatrzymywac ludzi do kontroli itp i wiekszosc cwiczen bedzie sie tam odbywala
Dzisiaj przegrałem wojnę.Składam Kapitulację.Nie twórzcie mi tego na TAB
Ale wiesz, że jeszcze frakcja nie była zaakceptowana, a więc nie mogles przegrać? Kto cię atakował?
JW. ale i tak kapituluję bo nie umiem tego prowadzić
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1 MB (Maksimum: 1.19 MB) ]