Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Droga Administracjo wchodze sobie na serwer moj nick ( Yaoo ) I wszyscy piszą ej kur*a on jest z EJM !!! ej to jest s*ka ...... Ktoś napisał Ban mu!!
Czytałem to i spytałem dlaczego ban ? ( wgl o co chodzi ) Po chwili ktoś napisał KSEHU czy jakos tak nw koles miał taki nick.... I po chwili wywala mnie z serwa i pisze. Ban za bycie w EJM. dostałem go od tego na K chyba jakis KSEHu czy jakos tak xd
1: Dostałeś go od Ksenuha.
2: Byłeś w EJM.
3: EJM to banda dzieci która ma przywódce ze żłobka.
4: Nie dziw się.
i ? Byłem w EJM ale ja nic nie zrobiłem mogli byście mi powiedzieć że oni .. byłem w EJM pare godz... Odszedł bym jak bym wiedział ze za to Ban ...
Twój problem.
wtf ? Tak wgl na ile ten ban ...? jprdl ja jestem nie winny prosze o unbana ;p
wypierdalaj
Dlaczego ? Bo kurwa dostałem BANA ZA NIC !?!?!
Wnoszę o UB, co z tego że jest w EJM, jakbym ja też bym był w EJM dostał bym bana?
Tak. EJM to dzieci, zjeby itp.
Yaoo, za kaleczenie wszystkich możliwych zasad j. polskiego za chuja nie dostaniesz UB i chuj.
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
Ale ten gość nie wiedział że EJM to dzieci, zjeby itp. Więc ban bezmyślnie nadany tylko po to aby ich udupic.
Jakbyś był w EJM to też byś pewnie bana zarobił, jak reszta tych ciot. Jestem za tym, aby dla EJM'u nie było ŻADNEJ możliwości UB. Czy to święta, czy inny chuj - nie i koniec.
Ale dla INF'a by się UB należał chyba.
UB dam chętnie BarteZowi, INFkowi i innym, ale nigdy nie dam EJM. EJM to jedna jebana zgraja dzieci, niedojebów, osób ograniczonych umysłowo, a ich przywódca, Martin czy chuj wie jak się zwie ten chodzący basen, to najbardziej spierdolona osoba z nich wszystkich.
Błagam o UB ;c ja naprawde nie wiedziałem że to dziei :C.... Ja gdy była mała strzelanina to nie oszukiwałem nawet MK nie robiłem. Prosze o unbana. BŁAGAM ;C W EJM naprawde chwilę byłem nawet nie słyszałem ich głosow ani z nimi nie pisałem..
BŁAGAM UB
Yaoo, mogę Ci przyznać tego UB. Ale to tylko jedyny wyjątek. Do 15 minut będzie UB.
eGzotic dzięki że się za mną stawiasz..... Ale oni nie rozumieją że ja nie wiedziałem praktycznie kto to .... Chciałem poszukać Armii w której bym spędził dużo czasu z fajnymi misjami :c Naprawde przepraszam za to że byłem w EJM .... Prosze o UB błagam ;c
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 960.65 kB (Maksimum: 1.1 MB) ]