Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze. Browniak
2. Staż na serwerze. O kurwa, od początku PSM.
3. Nazwa frakcji, skrót. Specnaz- brak skrótu.
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji. Na świecie jako „Specnaz” określa się przede wszystkim wojskowe siły specjalne podległe wcześniej radzieckiemu, a obecnie rosyjskiemu zarządowi wywiadu wojskowego GRU. Po raz pierwszy użyte zostały podczas wojny domowej w Hiszpanii. Działały także podczas II wojny światowej, jednak ich największy rozwój rozpoczął się w latach 50. Po upadku ZSRR Specnaz mocno podupadł, o czym świadczyły porażki w czasie I wojny czeczeńskiej. Miano elity przejęły jednostki podporządkowane FSB, mianowicie „Alfa”, „Wympieł” czy „Zenit”, i mimo że nie są to jednostki Specnazu, to większość ich żołnierzy pochodzi właśnie z tej formacji. Również oddziały specjalne rosyjskiego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych chętnie nazywają się Specnazem. Podobnie jak Izraelczycy, Rosjanie posiadają bogate doświadczenie w walce ze skrajną przestępczością i terrorem. Przeprowadzili podobnie jak Francuzi mnóstwo przedsięwzięć uwalniania zakładników, chociaż organizacja tych działań i ich przebieg jest kontrowersyjny. Z całą pewnością rosyjscy komandosi są mocno zdeterminowani, doświadczeni, a w ich działaniu dominuje obok profesjonalnego wyszkolenia osobiste poświęcenie. Jeżeli chodzi o ilość członków jestem na razie tylko ja, ale szybko zbiore.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane). Ten punkt wykorzystam do tego co będziemy robić, rangi, uzbrojenie itp.
Specnaz będzie się zajmował różnymi tajnymi wywiadami oraz będzie zbierał informacje na temat wrogich frakcji, więcej nie mogę ujawnić.
Stopnie wojskowe
Szeregowy
St. Szeregowy
Kapral
St. Kapral
Plutonowy
St. Plutonowy
Mł. Sierżant
Sierżant
St. Sierżant
Pod Porucznik
Porucznik
Major
Kapitan
Pod pułkownik
Pułkownik
Uzbrojenie.
Broń biała:
-Nóż
Broń krótka:
-Deagle
-Silenced
Broń gładkolufowa:
-Spaz-12
Broń półautomatyczna:
-MP5
Karabiny automatyczne:
-AK-47
Karabiny wyborowe:
-Sniper
Uzbrojenie dodatkowe
-Granaty
-Granaty dymne
Wyposażenie
-Spadochron
Rekrutacja
Rekrutacja będzie przebiegać tradycyjnie, czyli osoba zainteresowana będzie musiała napisać podanie na forum, i czekać na rozpatrzenie, w wypadku przyjęcia osoba na forum dostanie taki od dowódcy bądź oficera upowaznionego do rekrutacji. Po wejściu na serwer, zacznie się cykl szkoleniowy, w którym kandydat posiądzie wiedzę o m.in.:
-ustawieniu do szyków
-procedur
-procedur uwolnienia zakładników (RP)
-szpiegowania
Oraz innych rzeczy które są tajne.
Podmianki.
Skiny:
http://www.gtagaming.com/downloads/gta- … -mods/6765
http://www.gtarockstar.net/2012/12/gta- … tsnaz.html (taki trochę na zimę)
Pojazdy
http://www.gtainside.com/sanandreas/cars-318/
A więcej nie mogłem znaleźć, przepraszam.
Licze na pozytywne rozpatrzenie.
Na świecie jako „Specnaz” określa się przede wszystkim wojskowe siły specjalne podległe wcześniej radzieckiemu, a obecnie rosyjskiemu zarządowi wywiadu wojskowego GRU. Po raz pierwszy użyte zostały podczas wojny domowej w Hiszpanii. Działały także podczas II wojny światowej, jednak ich największy rozwój rozpoczął się w latach 50. Po upadku ZSRR Specnaz mocno podupadł, o czym świadczyły porażki w czasie I wojny czeczeńskiej. Miano elity przejęły jednostki podporządkowane FSB, mianowicie „Alfa”, „Wympieł” czy „Zenit”, i mimo że nie są to jednostki Specnazu, to większość ich żołnierzy pochodzi właśnie z tej formacji. Również oddziały specjalne rosyjskiego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych chętnie nazywają się Specnazem. Podobnie jak Izraelczycy, Rosjanie posiadają bogate doświadczenie w walce ze skrajną przestępczością i terrorem. Przeprowadzili podobnie jak Francuzi mnóstwo przedsięwzięć uwalniania zakładników, chociaż organizacja tych działań i ich przebieg jest kontrowersyjny. Z całą pewnością rosyjscy komandosi są mocno zdeterminowani, doświadczeni, a w ich działaniu dominuje obok profesjonalnego wyszkolenia osobiste poświęcenie. Jeżeli chodzi o ilość członków jestem na razie tylko ja, ale szybko zbiore.
Na nie. :^)
H3h3h3h3
na nie, jeden z tych skinów jest do GTA IV, a podanie z wikipedii
Wielkie Nie! Wikipedia przelała czarę goryczy .
wracaj na devgaming bawić się w policjanta
NIEEEEE
DZWOŃCIE PO KARETKE I POLICJE WIKIPEDIA MNIE PRAWIE UDUSILA I ZADŹGAŁA LEŻE LEDWO ŻYWY!
NA NIE!
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Sory, taki mamy klimat, ale nie dlatego iż jest to podanie wykwintnie chujowe, możesz mieć staż dłuższy od swojego pinysa, ale nie upoważnia cię to prowadzenia frakcji tworzonej pierdyliard razy.
Poza tym wikipedia w oczy razi.
Na nie
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 962.92 kB (Maksimum: 1.11 MB) ]