Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Dlaczego mam złe zdanie o WEGEZJEBACH?
Bo męczy mnie robienie jakiejś kurwa cudacznej ideologii z tego, czego winno albo nie powinno się spożywać.
Bo męczy mnie publiczne obnoszenie się z tą "ideologią".
Bo męczy mnie za każdym razem, kiedy oni na tych swoich zjebanych forach i kółkach wzajemnej onanizacji nazywają mnie (heheh) mordercą.
Bo męczy mnie to, że w ich mniemaniu NIE MAM PRAWA odpowiedzieć im tym samym, tylko w nieco bardziej wyrafinowanej formie, z reguły przewyższającej ich intelektualnie.
Bo męczy mnie to, że gdy wrzucę jedną zabawną bieda-grafikę, momentalnie mam szambo i gnój w komentarzach.
Oprócz WEGEZJEBÓW istnieją też WEGANIE.
Jednostki, których dieta jest mi kompletnie obojętna. Z którymi nie mam problemów bliżej obcować i podtrzymywać kontakt. U których nie zauważam nawet, że zamiast wieprzowinki wolą wpierdalać sałateczkę. To są normalni ludzie, którzy doskonale widzą zjebanie wegezjebów i pogardzają nimi w takim samym stopniu, w jakim robię to ja.
I co ciekawe, na ogół śmieją się razem ze mną, gdy widzą obrazek atakujący sałatkowych totalitarystów.
"Ja mam to w piździe kurwa"-Z.Stonoga
co ma to obchodzić społeczność serwera
Ta sama sytuacja x)
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-12-27 22:59:18)
Z tego co zauważyłem, to jest zasadnicza różnica między wrzuceniem czegoś do ogłoszeń serwerowych a komentowanie MOICH felietonów które czyta się na WŁASNĄ odpowiedzialność.
Dziękuje, dobranoc.
Ta ale gówno wszystkich obchodzi co myślisz o weganach... politykę jeszcze rozumiem ale to...
Jak pisałem, piszesz o dupie Marynie A po za tym, nadal nie zakopałeś toporka wojennego
PS: Informacja o tym że MODERATORA nie będzie na ponad tydzień na serwerze jest chyba ważna.. ale co ja tam wiem, ty zawsze jesteś wszechwiedzący.
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-12-27 23:55:39)
Twój sarkazm jest bezczelny, poza tym felietony to jest mój pogląd na świat, więc mogę w nim pisać co chce, i o czym chce. Mogę nawet tutaj nasrać i wrzucić screena, jeśli zechce.
Dobrze że jestem weganem, a nie wege-zjebem.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 751.97 kB (Maksimum: 858.66 kB) ]