Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Nick w grze: Cinect
2. Staż na serwerze: Od niedawna, lecz pod innym nickiem.
3. Nazwa frakcji, skrót. ZOMO - Zmotoryzowane Obwody Milicji Obywatelskiej (również do zwalczania randomów)
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji: Zmotoryzowane Odwody Milicji Obywatelskiej (ZOMO) to oddziały Milicji Obywatelskiej utworzonej 24 grudnia 1956 (na MW 29 grudnia 2015). Obecnie w ZOMO jest tylko jeden członek:
- Cinect (Pułkownik)
ZOMO jest podobna do San Andreas Police Departament, lecz nie identyczna. Zostało stworzone po tym jak grupy laggerów oraz randomów. Rangi są identyczne jak w WP lecz lekko zmodyfikowane. Zmotoryzowane Obwody Mo. zazwyczaj poruszają się po Los Santos za pomocą armatek wodnych oraz FBI Rancherem. Nie zajmujemy się głównie zwalczaniem randomów lecz ochranianiem imprez masowych.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane): więc witam! Za mną już 15 wiosen, urodziłem się 23 marca 2000 r. Interesuję się programowaniem LUA, na moim zapleczu posiadam kilka skryptów - jeden nie autorski, reszta jest pisana OD ZERA. ZERO NETA. Pierwsze skrypty stworzyłem kiedy była wersja MTA SA 1.3.0 (inaczej 1.3). Nie chcę zdradzać mojego Imienia, w jakim mieście mieszkam ponieważ wywijałem się spod kontroli na moim motocyklu. Posiadam kategorię AM, wyrobioną rok temu, WORD.
*** - Przepraszam za taki słaby opis lecz obawiam się waszych opinii. Jeśli za mało opisu dopiszę wkrótce za pośrednictwem opinii wydanych przez administratora, sprawdzającego oraz najważniejszej społeczności czyli WAS (chodzi o graczy PSMW).
Pozdrawiam
Cinect
Ostatnio edytowany przez Cinect (2015-12-29 09:31:52)
no nie wiem, znowu będą frakcje WWII, średniowieczne na MW na razie neutral
Nie spokojnie, nie będzie to frakcja "średniowiecza". Postaram się ją utrzymać aż do usranej śmierci.
Zostało stworzone po tym jak grupy laggerów oraz randomów.
????
Nie zajmujemy się głównie zwalczaniem randomów lecz ochranianiem imprez masowych.
????
Dużo nieścisłości, na nie. Poza tym, po co tworzyć ZOMO, które jednak podlegało pod MO?
Pisałem na szybko, wkrótce poprawie :E
Wiadomość dodana po 18 min 44 s:
Coś mi się zwaliło z edytowaniem więc zamieszczam poprawkę
ZOMO jest podobna do San Andreas Police Departament, lecz nie identyczna. Zostało stworzone po tym jak grupy laggerów oraz randomów atakowały serwer.
Na nie.
@ref
Popraw.
A ja dam szansę, na tak.
Nie ;-;
@DELETE - To nie ma sensu.
2/10 nie polecam
Leszek z Boidupy
tak na serio neutral
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.05 MB (Maksimum: 1.25 MB) ]