Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze. eGzotic
2. Staż na serwerze. Od początku PSM
3. Nazwa frakcji, skrót. Hostage Rescue Team = HRT
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji. Hostage Rescue Team, jest organizacją federalną, została powołana w 2004 roku przez generała Warrena Hamiltona. Organizacja działa na terenie całego stanu San Sandreas i hrabstwa Blaine. HRT zajmuje się:
-operacjami zwiększonego ryzyka
i -działaniami kontr-terrorystycznymi
-organizuje wsparcie ogniowe oraz taktyczne
Zajmuje się także różnorakimi dochodzeniami, łapaniami dilerów narkotykowych oraz przemytników broni. HRT ściśle współpracowało by z San Andreas Police Department oraz organizowało by dla nich wsparcie oraz różnej maści treningi. HRT wysponuje rocznym budżetem w wysokości 15,8 milionów dolarów.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane).
Skiny
Można spotkać dwa rodzaje ubiorów członków Hostage Rescue Team:
-w garniturach- są to osoby przydzielone do różnych pościgów, dochodzeń, takich akcji tajnych.
-Hostage Rescue Team- to jest siatka napędowa frakcji. To właśnie oni zajmują się działaniami kontr-terrorystycznymi, zwiększonego ryzyka oraz organizuje wsparcie ogniowe oraz taktyczne
Bronie
Tazer
Deagle
Shotgun
MP5
M4
Granaty błyskowo-hukowe
Pojazdy
Washington
Premier
Enforcer
Patriot
FBI Rancher
Rekrutacja
Rekrutacja przebiega tradycyjnie, każdy zainteresowany musi złozyć podanie na forum (tu nie ma ŻADNYCH wyjątków) w wypadku akceptacji dopuszczone osoby zostaną o tym powiadomione i wtedy rozpocznie się tok szkoleniowy, czego rekruci mogą się spodziewać (mała część) :
-Procedury dochodzeniowe, poscigowe
-Taktyki Hostage Recscue
-Kody używane w jednostce
-Szkolenie z używania broni
Skiny
Agent Kay, Jay oraz S.W.A.T. (165, 166, 285)
Liczę na pozytywne rozpatrzenie.
Na tak
@EDIT I mam podmianki
http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/s … -skin.html (wiem że to swat a ja szukam antyterrorystycznych skinow)
http://www.gtainside.com/en/sanandreas/ … -maverick/ (to też dla SAPD )
Organizacja działa na terenie całego stanu San Sandreas i hrabstwa Blaine.
Za nieznajomość hrabstw w GTA:SA trzynaście kul w tył głowy oraz głos na nie. 8)
Nie wiadomo w końcu co robisz, czy FBI czy to.
O kurwa, pomylilo Mi się z GTA V, sorry.
nie pisz już więcej podań
W sumie, robilem to na szybko, anuluje.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 760.56 kB (Maksimum: 865.91 kB) ]