Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze:RemI
2. Staż na serwerze:jakiś czas gram
3. Nazwa frakcji, skrót: IV Rzesza (IVR)
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji:
________________________________________________________________________________
II wojna światowa nieubłagalnie zakończyła się klęską całego narodu niemieckiego.W roku 1945 wraz z podpisaniem kapitulacji,grupa SS'manów stworzyła podziemną Rzeszę zwaną Czwartą Rzeszą.Od roku 1946 zaczęto ponowne prace nad bronią jądrową.Niemieccy naukowcy opanowali sztukę poskromienia atomu prawie do perfekcji i stworzyli nowy typ broni: Karabiny szturmowe strzelające pociskami ze wzbogaconego uranu.Przez te wszystkie lata wszystkie projekty z końca II wojny światowej zostały udoskonalone i poddane wszelkim próbom mającym poprawić ich sprawność.Jednym z takich projektów był projekt Ubermann który zakładał stworzenie żołnierza idealnego.Niestety w wyniku małej znajomości genetyki,projekt spalił na panewce.Naukowcy nie zaprzestali działań w kierunku zbrojeniowym.Stworzyli rakiety V4 mogące pokonać 2000km,pancerz reaktywny dla piechoty,mający na celu dodatkową ochronę żołnierza oraz broń jądrową w postaci karabinów,pistoletów i etc.Przez cały ten czas nowa Rzesza Niemiecka rosła w siłę,by raz ostatni rozprawić się z całym światem.Przygotujcie się,nadchodzimy...
________________________________________________________________________________
Frakcja istniała już wcześniej,Ci którzy widzieli naszą potęgę będą się nas bać, a ci którzy jeszcze tego nie doświadczyli, doświadczą tego.
Rangi:
1.Schütze (szeregowy)
2.Gefreiter (st.szer)
3.Unteroffizier (kapral)
4.Unterfeldwebel (plutonowy)
5.Fähnrich
6.Feldwebel
7.Oberfeldwebel
8.Stabsfeldwebel
9.Leutnant
10.Oberleutnant
11.Hauptmann
12.Major
13.Oberstleutnant
14.Oberst
15.General
16.Generalfeldmarschall
Uzbrojenie:
Frakcja używa nowoczesnego jak na współczesne czasy uzbrojenia.
Ein Volk,ein Reich,ein Fuhrer !
Na nie
Oczywiście że na tak, ze względu na to że była to najbardziej ogarnięta na tym serwerze. Na tak po raz kolejny.
Jestem na tak
Na tak.
tak
Ostatnio edytowany przez hm (2015-12-29 21:03:16)
Na tak
Na tak.
Na tak.
Remi, była IV Rzesza to zrób V Rzeszę :v
Na
TAK
Na tak.
Ale...On się nie postarał...Skopiował to co było w pierwszym podaniu. I bodajże stopnie dodał itp.. Jestem na nie choć bym dał tak.
Nie umiem wstawić sygnaturki na forum i już.
Zgadzam się z retrapem, także jestem na nie.
Oczywiście że tak :-)
no ten... TAK.
Ale...On się nie postarał...Skopiował to co było w pierwszym podaniu. I bodajże stopnie dodał itp.. Jestem na nie choć bym dał tak.
Zgadzam się z retrapem, także jestem na nie.
To spróbujcie napisać historię wymyślonej frakcji od nowa A no tak, nie umiecie...
Jak wszystkim którzy byli wcześniej dasz te same rangi to na TAK
Emm, kilka spraw. Pierwsza jest taka, że jestem na tak. Druga jest taka, że to nie zmienia faktu, że Cię nie lubię. Trzecia - ktoś tam na górze miał racje, IV rzesza była, zrób V. I ostatnia - po znaku interpunkcyjnym stawia się spację, potem pisze. xd
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.27 MB (Maksimum: 1.54 MB) ]