Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze. Secret
2. Staż na serwerze.Od połowy MW
3. Nazwa frakcji, skrót. Drug Enforcement Administration- DEA
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji. Drug Enfforcement Administration jest amerykańską agencją rządową, której głównym celem jest walka z przestępczością narkotykową, agencja została powołana w 1973 roku.
Historia przydziału DEA do stanu San Andrreas.
W roku 2003 gwałtownie wzrósł poziom przestępczości narkotykowej. W 2004 roku gurmistrz San Andreas Joseph Williams złożył propozycję o przeniesienie DEA do stanu San Andreas. Pare miesięcy później DEA zakończyło przenosiny do San Andreas.
Tajne więzienia DEA (opowieść zmyślona)
Kilka miesięcy po przeniesieniu DEA do San Andreas w telewizji internetowej został zamieszczony temat o więzieniach DEA na terenie Los Santos. Jak donosi reporter w tych ośrodkach przetrzymują zatrzymanych i używają tam tortur do wyciągnięcia informacji od świadków. Kilka dni później zaginął reporter i osoby powiązane z tą informacja, później sprawa minęła.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane).
Bronie w arsenale DEA
Broń biała:
-Nóż
-Pałka
Broń biała:
-Tazer
-Deagle
Broń gładkolufowa:
-Shotgun
Broń półautomatyczna:
-MP5
Broń automatyczna:
-M4
Dodatkowe wyposażenie:
-Granat błyskowo-hukowy
-Spadochron
Pojazdy:
-Enforcer
-Washington
-Cheetah
-Maverick
-Radiowozy policyjne
Dajcie Mi tą szansę na frakcję, mam bardzo duże obeznanie w tym temacie, nie pożałujecie.
Wiadomość dodana po 3 h 46 min 50 s:
Więc, co, ocenia to ktoś?
Jestem na tak , ale czy to nie jest jak służba więzienna? tylko ze z anty terrorystami?
Nie. Opis zbyt krótki. Jak już robisz Di I Ej to mogłeś się bardziej postarać. W przypadku prawdziwej historii, to dzięki wujowi gogle zdziałasz cuda. W zmyślonej natomiast nie masz praktycznie ograniczeń, a wyskakujesz z takim shitem.
Nie
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 628.97 kB (Maksimum: 701.23 kB) ]