Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nie wiem czy to obraza "twojej matce nie płacą" ?
I czy to powód do perma?
tak, uciekaj
Jak dla mnie tak, jednak zależy od wcześniejszych logów. Jeżeli ktoś napisał "twoja matka robi lody za 5 złotych", ty tak odpisałeś... jednak wtedy obie osoby byłyby zbananowane. Jest to jednak w takim razie pocisk nie tylko po mamie, ale też po majątku, co jest nieco mniej hamskie, ale jest.
Było tak, On napisał obrażał i wgl US Army że nie idz tam tam ci nie płacą i wgl US Army jest zjebane a ja odpisałem Twojej matce nie płaca a nie w us army.
I za to perm ? Sherman ma przywileje i może obrażać frakcje i ludzi a jak ktoś coś powie to perm śmieszne ...
Ostatnio edytowany przez Shadow (2016-01-02 11:35:34)
W sensie, Szołp, to Sherman, tak? Wiem, on jest zjebanym cieciem i na wszystko sobie pozwala, ale obrazę matki dałeś.
Co to za obraza?
Inni pisza twoja matka to kurwa i wgl ja tylko napisałem że jej wgl nie płacą...
Owszem, inni tak piszą ale dostają natychmiastowego perma. Albo wyzywają się na żarty.
TO KURWA LOGI TEGO DAJ, TO TEŻ ZOSTANĄ UKARANI. Mnie by obraziło jakby ktoś powiedział, że moja mamuśja pracuje za darmo.
Na żarty tak i dostają mute na 5 minut a nie perma..
Co tu się dzieje beze mnie i Marlova, to się w pale nie mieści. -,-
Bo na żarty wyzywają SIEBIE nawzajem. Jeżeli wyzywają się i któryś zostanie urażony, to inna sytuacja.
edit2: Poza tym, ja nagiął bym troszku regulamin i dał bana na 12/24/46 godzin, gdyż obraza nie była bóg wje jak mocna.
Ostatnio edytowany przez Robak (2016-01-02 11:46:02)
Ale co to za obraza to nawet nie obraza to pyskówka na tą wypowiedź : Nie idz do US Army tam ci nie płacą i obrazy w naszym kierunku ja tylko odpowiedziałem to..
Mogłeś równie dobrze odpisać, że tobie nie płacą. X)
To na serio nie jest powód do perma...
Wiadomość dodana po 01 min 03 s:
Robak właśnie to miałem na myśli...
To mówię, dałbym te 46 godzin jak już. Jednak niestety, a może i w sumie stety bo wszyscy mnie obsrali, to nie dostałbyś perma tylko bana na 2/3 dni.
Dobrze mam prośbę do administracji o bana 3 dni a nie perma to naprawde nie powód na perma nawet dajcie mi na 7dni
Wiadomość dodana po 09 min 30 s:
Proszę o rozważenie tej sprawy i o rozsądną karę a nie perma...
nie pominę, że dałeś mi armour i RPG HS bez proszenia
Po pierwsze Sherman mamy te same początki nicku Sh i Sh reszta wychodzi po za margines i mogło mi się pomylić i dać tobie a po drugie pisałem cały czas do cb "Sherman" w celu wyjasnienia tego a ty siedziałeś w domu i nie zwracałeś uwagi na to.
Znasz coś takiego jak bug panelu? x)
Właśnie to był bug pierw ci dałem to rpg przez pomyłkę potem klikłem na siebie i znowu tobie to wysłało nie wiem jakim cudem ..
Wiadomość dodana po 02 min 42 s:
Zapytajcie się zeusa pisałem spamiłem do niego Sherman Sherman a on nic ignorował mnie specialnie aby mieć na mnie haka a teraz pisze że "Bez proszenia".
Co tu się dzieje beze mnie i Marlova, to się w pale nie mieści. -,-
Bo na żarty wyzywają SIEBIE nawzajem. Jeżeli wyzywają się i któryś zostanie urażony, to inna sytuacja.
edit2: Poza tym, ja nagiął bym troszku regulamin i dał bana na 12/24/46 godzin, gdyż obraza nie była bóg wje jak mocna.
kurwa marlow by od razu naprawił sytuacje - gówno by zrobił. Ksenuh jest często na serwerze i pilnuje porządku
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.02 MB (Maksimum: 1.21 MB) ]