Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Prosiłbym o unban dla mnie ( Soap'a ). Powodem było obrażenie gracza - Gappaciego, obraziłem go że "matka go nie kocha", zrozumiałem swój błąd, lecz on też robił mi i mojej frakcji MK, wielokrotnie, moi ludzie to potwierdzą. Bardzo go przepraszam, oraz obiecuje to, i będzie to tu zapisane, że WIĘCEJ TO SIĘ NIE POWTÓRZY, choć nawet nigdy nie miałem bana za obraze kogoś - to mój pierwszy ban na tym serwerze ;O. Przy powodzie bana było napisane : do odwołania na forum, więc pisze prośbe .Dziękuję za przeczytanie i prosze o pozytywne rozpatrzenie
Ostatnio edytowany przez Mydeł (2016-01-02 14:10:57)
"matka go nie kocha"
Z tego co napisałeś to żadna obraza rodzica, poprostu napisałeś że go nie kocha (może tak jest) ale w żaden sposób nie obraziłeś jego mamy. Nie wiem kto nadał bana ale według mnie trochę głupia i nieprzemyślana kara Jestem za odbanowaniem tego gracza.
Jestem za unbanem
Ksenuh dał mu bana, jestem neutralny w tej sprawie ;-;
Tak, to on dał mu bana, obrzućcie go gównem za to że wykonuje swoją robotę. Nie byłem pewny co do tej sprawy więc specjalnie dopisałem w powodzie żeby jakby co wyjaśnić.
**obrzuca guwnem**
No to dobrze zrobiłeś. Każdy się pomyli, ale chociaż napisałeś, żeby to wyjaśnił w razie czego
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 770.3 kB (Maksimum: 880.02 kB) ]