Polski Serwer Modern Warfare

Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-01-03 18:39:27

Ptrygeu
Administrator
Liczba postów: 46
WindowsSafari 537

Rekrutacja na moderatora! (dodatkowe 3 stanowiska)

Wymagania:
1. Wiek:
2. Imię:
3. Staż na serwerze:
4. Nick na serwerze:
5. Dlaczego Ty? Opisz swoje wady i zalety:
6. Znasz się na militariach?
Osoby które będą trollowały bądź w pytaniach odpowiadały "a czy to ważne?", będą banowane a ich podania usuwane.

sopgtlo.jpg

#2 2016-01-03 19:04:32

RemI
Moderator
Liczba postów: 173
Windows 7Chrome 47.0.2526.106

Odp: Rekrutacja na moderatora! (dodatkowe 3 stanowiska)

1. Wiek:17
2. Imię: Remigiusz
3. Staż na serwerze: od początku tej wersji Modern Warfare (+militaria)
4. Nick na serwerze: RemI

• Zalety:

-jestem odpowiedzialnym gościem, skrycie szanującym wszystkich (mimo że wyzywam), umiem się dogadać, mam poczucie humoru oraz dystans do siebie więc nie łatwo jest mnie zrazić do czegoś lub kogoś.Często bywam na serwerze i znają mnie tu wszyscy (niektórzy lepiej,niektórzy gorzej, z tej lepszej i gorszej strony).

• Wady:

-za dużo klnę i wyzywam ludzi, ale dlatego że kocham wszelakie wyzwania (tak mają ludzie z ADHD xD).Mam bardziej niż trochę nasrane w głowie i jestem ogólnie pojebionem jeśli chodzi o czarny (hehe) humor.
6. Znasz się na militariach?:  Sam mam nadzieję kiedyś trafić na WAM (Wojskową Akademię Medyczną), bądź zostać zawodowcem, wiec poza sztukami walki oraz nauką interesuję się jeszcze militariami.Orientuję się jeśli chodzi o nowości technologiczne związane własnie z nimi.

EARniHR.jpg
jd7qIBI.gif

#3 2016-01-03 19:25:07

dswadsadwadsa
Rainbow Frog
Liczba postów: 69
Windows 8.1Firefox 43.0

1. Wiek: 16.
2. Imię: Jakub.
3. Staż na serwerze: Od pierwszego Modern Warfare.
4. Nick na serwerze: Sherman.
5. Dlaczego Ty? Opisz swoje wady i zalety: Dlaczego ja? Cóż, myślę, że byłem dobrym moderatorem. Sporo razy mnie chwalono, ale i były skargi, czego nie ukrywam. Moje wady to jak najbardziej choroby - cierpię na nerwicę, a więc bardzo często się denerwuje. ponieważ po prostu się głupio zachowywałem, nie myślałem o swoim zachowaniu. Lecz są i zalety, bardzo często pomagałem graczom, śledzę uważnie czat, nie waham się dać bana w sytuacji nieprzestrzegania regulaminu. Jestem plus minus miły, przede wszystkim wiem co robię, jestem aktywny na forum. Do moich zalet zalicza się m.in bardzo dobra ortografia, ale cóż - nikt nie jest najlepszy, prawda? Mam szacunek do wielu osób, często wchodze na serwer, niestety czasem zgłupieje i powyzywam się z innymi. Zawsze staram się mieć szacunek do graczy (jeżeli oni go do mnie mają) i nie wywoływać kłótni. Jestem czujny i pomocny, sprawdzam reporty, pomagam nowym graczom (jeżeli w trakcie pobierania poprosi o pojazd, daje Banshee), oczywiście nie banuje bez dowodów. Za moich czasów często byłem sędzią na bitwie, i sprawdzałem czy ktoś przypadkiem nie przestrzega regulaminu walk, czy nie ma randomów. Znam wiele osób. Oczywiście jeżeli dostane posadę nie będę rozdawał ludziom takich rzeczy jak: RPG, Minigun, HS, czołg, hunter. Pilnuje porządku zwłaszcza w czasie ferii, ponieważ jest wolne. Jak każdy wie byłem już moderatorem i szybko awansowałem, więc chyba poszło mi całkiem nieźle, prawda? Tak czy owak, opieka serwerem w paluszku, regulamin w paluszku. A i wchodze często na serwer ze względu na prowadzenie frakcji, więc moge czasem zarządać:) Wiele osób ma do mnie kontakt na Steam. Gdyby ktoś mnie zawiadomił o nieprzestrzeganiu regulaminu serwera, od razu mógłbym przerwać grę, nawet jakiegoś rankeda w CS:GO, żeby pomóc graczowi. Jestem bardzo często na Steam, więc praktycznie można mnie zastać zawsze, albo na telefonie, albo na komputerze. Co do moich możliwości siedzenia na komputerze - spokojnie od 2-5 godzin moge siedzieć na MW, ponieważ nie można żyć ciągle komputerem, prawda? [dblpt]) Czasem mnie boli głowa, więc w tym czasie odpoczywam na moim mięciutkim łóżeczku obok, lecz Steam jest ciągle włączony. Jestem otwarty na opinie graczy. Często organizowałem i będę organizował eventy (jeżeli mnie przyjmiesz) typu walki rycerzy, event zombie, czy z twoją małą pomocą powódź. Co do eventów to mam super plan do wdrożenia, który polega na wojsku, który nawiązywałby do ArmY. Event to podstawa (według mnie) funkcjonowania dobrych serwerów, wiele dobrych eventów - wielu graczy, wielu ludzi. Gracze byliby zachwyceni powrotem regularnych eventów, przeprowadzanych przez administrację. Zwracam uwagę na wulgaryzmy, ortografię, kickuje kolesi z pingiem, banuje rosjanów. Przedewszystkim szybko reaguje i nadaje karę (jak ktoś nie przestrzega regulaminu oczywiście) Moja nerwica polega na mocnym zdenerwowaniu, jeżeli nastąpi czynność którą sekunde temu tutaj napisałem - wybucham, trudno mi jest to opanować. Stosunkiem do graczy zawsze staram się być miły, nawet dla tych których nie specjalnie lubie.
6. Znasz się na militariach?: Z militariami nie mam problemów. Wiele jestem w stanie się na prawde bardzo szybko nauczyć, bardzo szybko wchłaniam historię, a moja ulubiona jednostka wojskowa to Jaegerkorpset.

Ostatnio edytowany przez dswadsadwadsa (2016-01-03 19:29:41)

Bij_Bolszewika.jpg

#4 2016-01-03 19:26:01

Ray
Użytkownik
Liczba postów: 118

Jeżeli popełniłem jakiś błąd w podaniu, to z góry za niego przepraszam.

1. Wiek: 14 Lat.

2. Imię: Maciej

3. Staż na serwerze: Od starego Modern Warfare

4. Nick na serwerze: Ray, AgYeNT, dawniej Logan

5. Dlaczego Ty? Opisz swoje wady i zalety: Jeżeli chodzi o moje wady to jak każdy gracz lubie się czasem powygłupiać, ale jak wiadomo... bez przesady.
Moimi zaletami jest to, iż mam dużo czasu który mogę poświęcić serwerowi. Potrafię posługiwać się panelem, ponieważ na starym MW miałem okazje mieć Moderatora, oraz na nowszych odsłonach VIP'a. Staram się być miłym dla graczy, oczywiście jeżeli ktoś z góry wygląda na majnkraftowca... ( moge do jakiejs gildji ?!1?! )
Jestem cierpliwy, spokojny i czasem nerwowy jeżeli trafi się jakiś już wyżej wspomniany osobnik. Rzadko zdarzy mi się wyzwać jakiegoś gracza. Znam regulamin i wiem jakie kary stosować w różnych przypadkach. Jeżeli chodzi o moje hobby to ogólnie lubię jeździć na strzelnicę.
Starsi gracze mnie pamiętają, niektórzy nowi poznali mnie niedawno, niektórzy nie znają mnie wcale. Nie mam pojęcia co mógłbym jeszcze o sobie napisać, więc chyba będzie to na tyle [dblpt])

6. Znasz się na militariach? Trochę rzeczy nauczyłem się przebywając w towarzystwie tych bardziej obeznanych osób, inne wiedziałem wcześniej więc coś się tam znam. W przyszłości chciałbym dojść  do Jednostki wojskowej w Morągu ( 3-4 km od domu ) bądź Olsztynie.

#5 2016-01-03 19:32:12

hm
Użytkownik
Liczba postów: 145
Windows 7Maxthon 4.4.6.1000

1. Wiek: 16
2. Imię: Kuba
3. Staż na serwerze: ok. 2 miesiące plus kilka tygodni na militarii
4. Nick na serwerze: hm
5. Dlaczego Ty? Opisz swoje wady i zalety: Jestem osobą posiadającą dość duży dystans do siebie - nie ważne czy ktoś będzie mi życzył śmierci kogoś rodziny lub mojej śmierci - nie będzie mnie to obchodzić i będę grać dalej. Następną zaletą jest doświadczenie na posadzie moderatora - miałem moderatora na wielu serwerach, więc sprawnie korzystam z panelu - znam wszystkie komendy. Znam regulamin serwera. Następną moją zaletą, umiejętnością jest podstawowa znajomość HTML. Umiem stworzyć forum (nie na gotowych generatorach) lecz samemu. Przykładem tutaj może być strona psmw.cba.pl (stworzona dość dawno)
Mam poczucie humoru oraz umiem się dogadać z więszością osób. Zazwyczaj piszę poprawną polszczyzną x). Teraz te gorsze - wady:
Dość często przeklinam, jestem leniwy (chociaż często pokonuje tą wade xD) zazwyczaj ludziom nie odpuszczam (chyba, że przeproszą) Dosyć często wyzywam ludzi (tych których znam) "dla beki". To tyle z moich wad i zalet. Dużo osób przebywających na forum  poznało mnie dzięki wkurwianiu ludzi (chodzi tu o "odrzucam, akceptuje podanie") oraz przez kłotnie marlöwe. Mam nadzieję, że osoby które odebrały to wszystko w negatywny sposób przekonają się i nie będą hejtować tego podania x)
6. Znasz się na militariach?: Tak, szczegolnie siły zbrojne oraz lotnicze.

Życze wszystkim powodzenia X)

BV3jVKo.gif
1453985412357.gif
JepPNo7.png

#6 2016-01-03 19:42:56

Kris
Użytkownik
Liczba postów: 151
AndroidChrome 30.0.0.0

2. Imię: Krzysztof
3. Staż na serwerze:od poczatku Militarii
4. Nick na serwerze:Kris
Nazywam sie Krzysztof i mam 16 lat. Chodzę do pierwszej klasy Technikum.
Do swoich sukcesow zaliczam posade moderatora na PSM oraz administratora na innym serwerze MTA.
Dlaczego ja? Jestem bezkonfliktowy,lubiany przez graczy,wypełniam zadania sumiennie,w pełni poświęcam się zadaniu,nauczyłem się tego od mojego ojca.

*wady
Truję tyłek,czasem jestem denerwujący.

*zalety
Bezkonfliktowy,posiadam wlasne zdanie,postepuje zgodnie z regulaminem,nie da sie mnie przekupić,jestem miły i przyjacielski,łatwo nawiązuje kontakty,mam doświadczenie w roli moderatora.

6. Znasz się na militariach? Oczywiście,przecież się nimi interesuję.

Ptrygu! Myślę,że pozytywnie rozpatrzysz podanie i puścisz w niepamięć to co było kiedyś.
Pozdrawiam

Kris

logo.jpg

#7 2016-01-04 14:24:57

Weexer
Moderator
Liczba postów: 114
WindowsOpera 34.0.2036.25

Teraz ja dam podanie, chociaż wiem, że nikt nie będzie chciał mnie na moda :v

1. 11. (Inaczej niż u innych. Kto powiedział, że 11-latek nie może składać podania?)
2. Dominik.
3. Gdzieś od 4-5 edycji Militarii
4. Weexer
5. Byłem współwłaścicielem jakiegoś serwera, który i tak nie wytrzymał kilku tygodni, lecz zawsze coś.
Od razu dam wady i zalety prosto z mostu

Wady: Czasami jestem mocno wkurzony, dużo przeklinam. Pod koniec militarii dostałem perma, lecz to chyba już nie ważne. W ostatnim czasie nadano mi trochę pomniejszych kar. [dblpt][slash]

Zalety: Zawsze śledzę czat, umiem się wplątać w każdą rozmowę oraz z dogadać się z większością serwera. Mam średnie doświadczenie w roli moderatora / innej roli w administracji. Znam regulaminy: serwera oraz forum. Potrafię przesiadywać ponad 5 godzin na serwerze. Poprawnie posługuję się polszczyzną. Większości nowych graczy pomagam, przyjmuję do frakcji itp. Często jestem na skypie, steamie, forum i na innych komunikatorach.

To na tyle z zalet i wad.

6. Oczywiście.

Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie podanie. Pozdrawiam,

-Weexer

42531405438464162366.jpg

#8 2016-01-04 16:02:24

Jay
Użytkownik
Liczba postów: 134

1. Wiek: 14+
2. Imię: Jan
3. Staż na serwerze: Od początku MW i roku I edycji
4. Nick na serwerze:Jay

*WADY: Moją największą wadą,że tak powiem jest Działanie pod wpływem emocji.Czasami jak mnie ktoś nieźle zdenerwuje to potrafię mu dosyć przykro wygarnąć. Oczywiście po 5 minutach staram się naprawić sytuację lub wogóle nie reagować na wyzwiska podawane do mnie.Staram sie pracować nad tą wadą [sred])

*ZALETY: Jestem miły,pomocny i jak potrzeba to kogoś obronie a nie dołożę mu w plecy. Wiadomo ,że czasami przychodzą głupawki ale to tylko chwilowe.

6. Znasz się na militariach?:Coś tam wiem o niektórych broniach i pojazdach wojennych.

"My decydujemy tylko o tym jak wykorzystać czas, który nam dano."
60232088977275207184.jpeg

#9 2016-01-04 19:37:13

Wozniak
Zbanowany
Liczba postów: 18
AndroidChrome 46.0.2490.76

1. Wiek: 14
2. Imię: Kacper
3. Staż na serwerze: Od połowy PSM
4. Nick na serwerze: Woźny
5. Dlaczego Ty? Opisz swoje wady i zalety: Do moich zalet można zaliczyć przede wszystkim ze jestem sprawiedliwy i cierpliwy (według Mnie to 2 cechy moderatora) potrafię wysłuchać gadki i ukarać odpowiednią osobę. Mam doświadczenie z tą funkcją, ponieważ jestem człowiekiem Supportu na serwerze devGaming. Jestem dosyć aktywny w grze, jak i ma forum. Często staram się pomagać różnym graczą którzy mają problem na serwerze jak i na forum. Mogę pomagać administracji w szukaniu różnych podmianek oraz skryptów, jestem typem osoby, która podczas przyjacielskich żartów potrafi się śmiać jak małe dziecko, ale kiedy trzeba potrafię zachować powagę.
No kiedy zalety już są, to czas na wady.
Na ogół jestem spokojny, ale gdy dochodzi do wyzwisk rodziców itp, nie mogę wytrzymać (lecz potrafię odróżnić żarty na jaja od tych że złości). Czasami żeby,, wyciągnąć '' pożądane przeze Mnie informacje potrafię być strasznie wkurzajacy i upierdliwy. Czasami też jestem leniwy (staram się nad tym panować) hmm... O i jeszcze, dosyć często denerwuje znajomych na serwerze (dla beki XD)

6. Znasz się na militariach? Tak oczywiście, znam się na militariach, znam się na broni, pojazdach, oraz jednostkach.

Pozdrawiam.

#10 2016-01-04 20:58:02

Price
Użytkownik
Liczba postów: 24
WindowsOpera 33.0.1990.122

Wymagania:
1. Wiek:16
2. Imię:Adrian
3. Staż na serwerze: ta wersja MW+Militaria
4. Nick na serwerze: Price
5. Dlaczego Ty? Opisz swoje wady i zalety: Mam gdzieś co inni o mnie mówią/sądzą. Robię to co mam robić. Jestem denerwujący czasami to wiem.  Staram się być sprawiedliwy i pomocny dla nowych. Jestem raczej bezkonfliktowy, chyba że inni sądzą inaczej. Trochę za dużo klnę, ale staram się kontrolować.
6. Znasz się na militariach? Oczywiście. Tylko bronie z 2-giej WŚ trochę mi się mieszają [dblpt]p Kałacha rozkładam w 13 sekund [dblpt]p

Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...

#11 2016-01-05 17:23:06

Kris
Użytkownik
Windows XPFirefox 43.0

2. Imię: Krzysztof
3. Staż na serwerze:od poczatku Militarii
4. Nick na serwerze:Kris
Dlaczego ja? hmmm... Zawsze,gdy widzę złamanie regulaminu próbuję upomnieć i ostrzec gracza łamiącego dane przepisy.Na wielu serwerach byłem moderatorem,adminem.Miałem własny serwer.Mam wielu znajomych i jestem lubiany.Potrafię operować panelem jak i konsolą.Zawsze stoję na straży bezpieczeństwa,nie toleruję wyzwisk i chamstwa.
Moje imię to Krzysztof.Mam 16 lat.Mój staż w MTA to 4 lata jak nie więcej.Lubię wyzwania,jestem patriotą,lecz również rusofilem [dblpt]D Interesuję się historią w szczególności obiema wojnami światowymi.Moimi ulubionymi przedmiotami są: Historia,WF,Język polski,angielski,niemiecki.Moje hobby to sztuki walki,historia,militaria,strzelanie,łowiectwo.Jestem bardzo zdyscyplinowaną osobą,to chyba po ojcu... Bardzo lubię pomagać w szukaniu podmianek i innych rzeczy,które pozytywnie wpłyną na gre w Polskim Serwerze Modern Warfare.
Pochodzę z Elbląga,Uczęszczam do pierwszej klasy Technikum.W przyszłości chciałbym zostać żołnierzem wojsk specjalnych,tj. JW Formoza, JW AGAT.Mój tata był dowódcą jednostki wojskowej w naszym mieście.Osiągnął stopień Pułkownika,zarażając mnie pasją do wszelkich rzeczy związanych z wojskiem.
*wady
Strasznie truję dupę,klnę jak szewc,gdy mam doczynienia z rakami i innymi cebulakami wychodzę z siebie i staję się strasznym gnojem.
*zalety
Jestem pomocny i zaradny, potrafię ponieść konsekwencje i wymierzoną karę,sprawiedliwy, cierpliwy,przebiegły,potrafię odnaleźć winnego i wysłuchać go,by dobrać wymiar kary. Jestem pomocny,gdy będzie potrzeba zbanowania mogę wbić jak najszybciej na PSMW.
6. Znasz się na militariach?: Jak najbardziej. Jestem w stanie wymienić wiele fragmentów uzbrojenia poszczególnych jednostek lub sił zbrojnych. Moją ulubioną jednostką specjalną jest JW Agat ze względu na swoje niezwykłe przeznaczenie. Lekka jednostka szturmowa z charakterem powietrznodesantowym,jej zadanie to walka na tyłach wroga,ale również branie na siebie ognia cięższych jednostek,np. czołgów i transporterów.

Był to edit podania,które napisałem na górze. Niestety tamto pisałem na smartfonie przy braku czasu,na szybko tutaj jest inaczej.
Ptryg,zapomnijmy o tym co było. Wiem,że spierdoliłem sprawę będąc na PSM i obiecuję poprawę.

Ostatnio edytowany przez Kris (2016-01-05 17:28:43)

logo.jpg

#12 2016-01-08 21:37:20

Ptrygeu
Administrator
Liczba postów: 46
Windows 8.1Firefox 43.0

Uwaga! Nowymi moderatorami serwer zostają:
- RemI
-Szolp (Sherman)
-Kris - na okres testowy!
Gratuluję!

sopgtlo.jpg

#13 2016-01-08 21:38:30

dswadsadwadsa
Rainbow Frog
Liczba postów: 69
Windows 8.1Firefox 43.0

Dzięki [dblpt]D

Bij_Bolszewika.jpg

#14 2016-01-08 21:39:12

Kris
Użytkownik
AndroidChrome 30.0.0.0

Dziękuję!

logo.jpg

#15 2016-01-08 21:40:47

Jay
Użytkownik
Liczba postów: 134

Gratuluję konklawe xD

"My decydujemy tylko o tym jak wykorzystać czas, który nam dano."
60232088977275207184.jpeg

#16 2016-01-09 14:11:54

hm
Użytkownik
Liczba postów: 145
Windows 7Maxthon 4.4.6.1000

Gratuluje [dblpt])

BV3jVKo.gif
1453985412357.gif
JepPNo7.png

#17 2016-01-11 19:05:09

Andrzejj
Użytkownik
Liczba postów: 76
Windows 8.1Firefox 43.0

KURWA MAĆ CZEMU ZAWSZE PRZEGLĄDAM TAKIE WĄTKI KILKA DNI PO JA PIERDOLE

b1n.jpg

#18 2016-01-12 18:49:18

YoungKamil
Użytkownik
Liczba postów: 63

i tak nikt by cie nie wybrał. pff.

Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
fidgetspinnersi - wladcasmokow - zrecenzujpl - utv-atv-polska - wmfchii

[ Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.13 MB (Maksimum: 1.36 MB) ]