Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Weexer
2. Wonsz oraz Remi
3. Latali seasparrowami na spawnie i próbowali mnie zabić z nich (wlatywali śmigłami we mnie) Widziało to kilka randomowych typów.
SS'y: http://imgur.com/a/qbmNp
4. Nie wiem.
Ja widziałem jak obraziłeś rodzinę Remiego i moją. Poza tym, jesteś zwykłym zdrajcą, który grał na serwerze Robaka i stanął po jego stronie gdy zaczął się atak. ;*
PS. Inba się zaczęła. xD
Potwierdzam, doszło do obrazy rodziny RemIego i Wonsza.
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
Moim zdaniem trzeba zbanować Wonsza i Remiego bo Weexer tak uważa. Jestem Za
A, jeszcze do skargi chciałem dopisać, że nadmiernie mnie wyzywali.
Dopisz mnie do skargi jako oskarżonego.
Bo tak jak napisałem, jesteś przydupasem Robaka, spierdoliłeś z MW by uwić przytulne gniazdko na ich serwerze.
Lepiej Weexer wytłumacz się z:
- używania /sp w pojeździe hydra/seasparrow podczas walki
-mapkillowania mnie x2 hydrą gdy byłem w twojej bazie
-spamowania rakietami w Wonsza gdy ten był w seasparrowie a ty w hydrze
-spamowania na chacie jakimś "wololo" razem z Venskim
-wkurwiania wszystkich obecnych dziś na serwerze swoją debilną egzystencją
-kłamania jako że podobno sam walczyleś na mnie i Agyenta we wczorajszej wojnie co jest nieprawdą bo walka byłą wyrównana ( Ty i Slasher )
Za ogół jebnąłbym bana na miesiąc ale jest tylko perm więc nie wiem. :^)
1. xxxx
2. [...]
3. Tak
4. Blackwater, BW.
5. <historia zmyślona, ta frakcja będzie partyzantką>
Po rozpadzie organizacji najemniczej Blackwater grupka żołnierzy oraz Lider postanowili walczyć dalej. Ukrywali się, zarabiali na napadach, zamachach, i gdy mieli wystarczająco dużo broni i pieniędzy... powrócili. Tym razem jako partyzanci którzy czychają w lasach, wsiach, na farmach, w miastach i innych miejscach aby zdobyć trochę pieniędzy lub broni... Pierwszy większy planowany zamach miał nastąpić w 1 stycznia. Zamierzali zabić Generała Amerykańskich sił zbrojnych, lecz zostali powstrzymani. Przez 3 dni uzbrajali się aby zaplanować kolejny zamach. Dzisiaj powracają naprawdę. <historia będzie prawdopodobnie dopełniana>To na tyle z historii, tak jak wspomniałem wyżej, frakcja jest partyzantką, będziemy rabować wszelkie obiekty cywilne, wojskowe itp. Będziemy głównie do RP.
6. Będziemy używać wszystkiego, co uda się nam zrabować.
7. Rangi od największej do najmniejszej:
Przywódca - P
Zastępca Przywódcy - ZP
Oficer Bojówki - OB
Doświadczony Bojownik - DB
Bojownik - B
Młodszy Bojownik - MB
Rekrut - R
8. Tylko ja. BW|P.xxxx
KOLEJNE kłamstwo Weexera, że to było troll podanie o frakcje. Coś dużo wysiłku w takie "trollowate" podanie włożyłeś...
Po 1h dla całej trójki.
[ Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 884.72 kB (Maksimum: 1.01 MB) ]