Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Arabia Saudyjska żre się z Iranem.
Za tą pierwszą stoją USA, za tym drugim - Rosja i Chiny.
Gdybym był pesymistą, stwierdziłbym że zerwanie stosunków dyplomatycznych przez te oba państwa to jedynie preludium do większego konfliktu. Kolejny etap zimnowojennej rozgrywki między mocarstwami.
Gdybym był jeszcze większym pesymistą, stwierdziłbym że może z tego wszystkiego wybuchnąć trzecia wojna światowa z użyciem nuków włącznie.
Całe szczęście, jestem optymistą. I stwierdzam, że tak, wielce prawdopodobne jest że będzie krwawo i bombowo, ale tylko w skali lokalnej i w dłuższym przedziale czasowym. A w wyniku walki o rop...wróć, demokrację do Europy przybędzie więcej muzułmanów niż kiedykolwiek wcześniej.
chuja będzie, tak samo z zestrzeleniem mówili że BYDZIE WOJNAA i co? i chuj. Rosji nie stać na wojnę.
Raz dwa trzy, dzisiaj perma otrzymasz ty...
A ja nie pierdolę o wojnie Rosji z Arabią, tylko Arabii z Iranem.
A niech się tam wyrżną... Zamkniemy granice i też do ciapatych będziemy strzelać. Mogę być tym pierwszym, który oddał strzał za czystą Europę.
Remi, sam zamkniesz te granice? Nasz rząd zapewne gówno zrobi w tej sytuacji bo nawet Duda nie ma tyle jaj by przeciwstawić się UE. To niestety nie jest Orban.
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 675.14 kB (Maksimum: 761.13 kB) ]